Stradivarius ima slatku kolekciju za kućne ljubimci

Stradivarius ima slatku kolekciju
za kućne ljubimci

Ove jeseni, high street brend Stradivarius je dodatno proširio svoju već raznoliku ponudu. Nakon parfema, uredskog pribora, dekoracija za dom i društvenih igara, Stradivarius je ove sezone odlučio svojoj ponudi dodati i mini kolekciju posvećenu kućnim ljubimcima. Stradivarius noviteti bez sumnje će osvojiti i vas i vaše kućne ljubimce na prvi pogled.

Stigla je Stradivarius Pets kolekcija

U svojoj novoj Pets kolekciji, poznati high street brend donosi udobne i slatke modele koji će odlično pristajati vašim četveronožnim ljubimcima, a koje krasi jedan od najpopularnijih crtanih likova iz životinjskog carstva, Mickey Mouse.

U Stradivarius Pets kolekciji nalazi se set marame i ogrlice za pse i za mačke, praktični prenosivi krevet i sportska majica, a svi modeli ukrašeni su efektnim crno-bijelim uzorkom s prepoznatljivim motivom Mickeyja Mousea. Stradivarius je pripremio nešto i za sve one koji vole biti modno usklađeni sa svojim kućnim ljubimcima. Mickey Mouse sportska majica dolazi u dva izdanja – jedno je namijenjeno vašem najboljem dlakavom prijatelju, a drugo vama tako da sada možete biti savršeno usklađeni za jesenske šetnje u prirodi.

Sve modele iz Stradivarius Pets kolekcije pogledajte u nastavku, a pronaći ih možete na stradivarius.com.

Foto: Stradivarius Pets

Učitati još
Zatvori