Stradivarius ima slatku kolekciju za kućne ljubimci

Ove jeseni, high street brend Stradivarius je dodatno proširio svoju već raznoliku ponudu. Nakon parfema, uredskog pribora, dekoracija za dom i društvenih igara, Stradivarius je ove sezone odlučio svojoj ponudi dodati i mini kolekciju posvećenu kućnim ljubimcima. Stradivarius noviteti bez sumnje će osvojiti i vas i vaše kućne ljubimce na prvi pogled.

Stigla je Stradivarius Pets kolekcija

U svojoj novoj Pets kolekciji, poznati high street brend donosi udobne i slatke modele koji će odlično pristajati vašim četveronožnim ljubimcima, a koje krasi jedan od najpopularnijih crtanih likova iz životinjskog carstva, Mickey Mouse.

U Stradivarius Pets kolekciji nalazi se set marame i ogrlice za pse i za mačke, praktični prenosivi krevet i sportska majica, a svi modeli ukrašeni su efektnim crno-bijelim uzorkom s prepoznatljivim motivom Mickeyja Mousea. Stradivarius je pripremio nešto i za sve one koji vole biti modno usklađeni sa svojim kućnim ljubimcima. Mickey Mouse sportska majica dolazi u dva izdanja – jedno je namijenjeno vašem najboljem dlakavom prijatelju, a drugo vama tako da sada možete biti savršeno usklađeni za jesenske šetnje u prirodi.

Sve modele iz Stradivarius Pets kolekcije pogledajte u nastavku, a pronaći ih možete na stradivarius.com.

Foto: Stradivarius Pets

0