Kako nam je bilo Journal.hr Loves Istra partyju u prekrasnom Rovinju?

Kako nam je bilo Journal.hr Loves Istra
partyju u prekrasnom Rovinju?

Sinoć se u Rovinju održao Journal.hr Loves Istra party na kojem su se okupili brojni naši suradnici, klijenti i poznati kako bi u opuštenoj atmosferi uživali u onom najboljem što Istra može pobuditi. Posljednje dane ljeta i Weekend Media Festival koji se već tradicionalno, jedanaestu godinu zaredom, održava u jednom od najljepših istarskih gradova, u suradnji s agencijom Alert iskoristili smo za druženje i dozu dobre energije.

Journal.hr Loves Istra

Zanimljiva arhitektura boutique hotela Spirito Santo smještenog u centru grada poslužila je kao kulisa zabavi na kojoj su se degustirali istarski proizvodi, popraćeni vinima, pivom, ginom i likerima istarskih proizvođača. Istra obiluje pravim gastro draguljima te smo istarski pršut Pršutane Jelenić i sir mljekare Latus kombinirali s maslinovim uljem obitelji Dobravac, iste obitelji čijim teranom smo se počastili.

Suncem okupana kvalitetna istarska zemlja osigurava jedinstvenu enološku ponudu, u kojoj uživati može svaki ljubitelj vinske kapljice. Ukusno božansko piće upotpunit će svaku gastronomsku deliciju te osigurati jedinstveno iskustvo sljubljenih okusa. Da bi se upotpunio izbor, gosti su mogli degustirati malvaziju i pjenušac vinarije Veralda.

Najbolji istarski gastro momenti

No to nije sve. Da je Istra sve poznatija i po drugim pićima dokazali smo izborom piva porečke craft pivovare Bura Brew te prvim hrvatskim ginom od vina po recepturi Vinarije i destilerije Rossi koji su gosti ispijali u specijalno pripremljenom gin tonicu, ali i njihovim likerom od terana – teraninu.

U posebno dizajniranom kutku, uzvanici su imali priliku i kupiti IQOS – inovativan uređaj koji zagrijava, a ne gori duhan te čijim se korištenjem stvara značajno manje štetnih sastojaka u usporedbi s pušenjem cigarete. IQOS ne stvara pepeo ni dim već aerosol koji sadrži nikotin.

Kako bi atmosfera bila potpuna, Mastercard se pobrinuo za glazbenog gosta iznenađenja – bend Vatru – čiji su poznati glazbeni hitovi ispunjavali toplu rovinjsku noć.

Uz Journal.hr poklone, goste su u goody bagu dočekale mirisne svijeće Vatovac, Harissa istarska sol za mlinac i Dilemma Posters razglednice Rovinja.

A kako je sve izgledalo, pogledajte na fotografijama u nastavku…

Denis Ivošević, Kristina Mišlov, Dario Činić

Foto: Sanja Jagatić, Dalibor Talajić

Učitati još
Zatvori