Journal.hr Good Vibes Only darivanje: Godišnja zaliha Colgate proizvoda

Journal.hr Good Vibes Only darivanje:
Godišnja zaliha Colgate proizvoda

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. No kako mu i samo ime kaže, rezerviran je za doba Adventa, a ove smo godine zaključili da nam malo sreće i veselja treba i na početku godine.

Zato smo odlučili pokrenuti Good Vibes Only darivanje i donijeti vam dobru vibru kroz poklone na Facebooku i Instagramu. U suradnji s klijentima i suradnicima pripremili smo puno lijepih sitnica, pa ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – imate priliku osvojiti neki od njih!

Osvojite 13. poklon na rasporedu – koji je pripremio Colgate

Colgate je jedan od vodećih svjetskih brendova za oralnu higijenu. Godinama stvaraju zdravi i bijeli osmijeh iz generacije u generaciju. 

Osim što grade budućnost koja donosi osmijeh na lice, savjesna su, inovativna i napredna kompanija koja, osim što radi na zdravijoj budućnosti za sve ljude, također brine i za naš planet. Upravo briga za planet čini jedan od tri osnovna stupa njihove misije, a ostala dva su dostupnost oralne higijene svima i širenje optimizma. 

Smatraju da svatko ima pravo na blistav i zdrav osmijeh i zbog toga su predani u poboljšanju oralnog zdravlja i podizanju standarda oralne zdravstvene zaštite, bilo da se radi o izgradnji novih zdravih navika kao djece ili o učenju nečeg novog od stručnjaka. 

Teže i boljoj budućnost našeg planeta na način da neprestano traže bolje i održivije načine za izradu proizvoda i ambalaže, uključujući pronalaženje mogućnosti za upotrebu manje plastike, manje vode i stvaranje što manje otpada. 

Od veganskih formula i izuzetnih sastojaka do onoga što koriste u svojoj održivoj ambalaži, Colgate je iznimno transparentan kod svojih proizvoda koji postaju sastavni dio naše svakodnevice. 

A sada jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti godišnju zalihu Colgate proizvoda u paketu koji uključuje 12 pasti za zube, 12 četkica za zube i 12 vodica za ispiranje.

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj super poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Kliknuti like na objavu
  3. Komentirati kojeg frenda ili frendicu bi ovaj paket posebno razveselio

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 6. veljače 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Sretna dobitnica je @antea_pehar – čestitke!

Pravila nagradnog natječaja nalaze se ovdje.

Foto: Colgate

Učitati još
Zatvori