Journal adventski kalendar kreće u revijalnom tonu: Osvojite pretplatu na Journal Box
Journal adventski kalendar kreće u revijalnom tonu: Osvojite pretplatu na Journal Box

Journal adventski kalendar kreće u revijalnom tonu: Osvojite pretplatu na Journal Box

Jedna od omiljenih tradicija do koje držimo u Journalu je naše adventsko darivanje. Svake godine jedva čekamo početak prosinca, a osim planiranja poklona i kreiranja vizualne produkcije najviše se veselimo darovati te iste poklone vama – našim vjernim čitateljima i pratiteljima. Kao i proteklih godina, u znak zahvale što nas vjerno pratite i u korak ste s nama već sedam godina, priredili smo vam još jedno adventsko darivanje – ovog puta pod imenom Journal adventski kalendar.

Kao i kad je riječ o stvarnom adventskom kalendaru, počinjemo “otvarati kućice” 1. prosinca te darivanje nastavljamo dan za danom. Kroz cijeli mjesec pripremamo razna iznenađenja koja će izmamiti osmijeh na vaša lica. Svake godine trudimo se podići ljestvicu na višu razinu i prirediti vam nešto još bolje, a niti ovaj prosinac neće biti drugačiji jer vraćamo se u revijalnom tonu. Dakle, svakog dana darujemo jednog od vas na našem Instagram profilu, a svako darivanje traje 24 sata. Nakon toga proglasit ćemo dobitnika u komentarima i kontaktirati ga putem Instagram poruke. I onda sve to ponoviti sljedeći dan.

Journal adventski kalendar – osvojite godišnju pretplatu na Journal Box

Naš adventski kalendar ove godine otvaramo sa stilom. Prva nagrada koju smo vam priredili je godišnja pretplata na naš Journal Box za cijelu 2023. godinu. Journal Box krenuo je kao Journal Goody Box koji smo darovali našim vjernim partnerima, suradnicima i prijateljima. Kroz godine on je narastao u nešto puno veće i postao je predmet veselja svih na čiju adresu stigne. Od proizvoda do divno oslikane i dizajnirane kutije, Journal Box je jedan od projekata na koji smo najponosniji. Na svakom Journal Boxu radimo po nekoliko tjedana, čak i mjeseci kako bi zadovoljio sve vaše potrebe.

Malo je reći da nam je prilikom svakog lansiranja novog Journal Boxa inbox zatrpan pitanjima kako se on može kupiti. Upravo iz tog razloga odlučili smo jednom od vas pokloniti godišnju pretplatu na sva izdanja Journal Boxa u 2023. godini. Adventsko darivanje se odvija na našem Instagram profilu, stoga požurite i prijavite se jer možda baš vi osvojite pretplatu.

Journal Box godišnja pretplata

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s godišnjom pretplatom na Journal Box, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 2. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

 @zana_hip Čestitamo na osvojenoj godišnjoj pretplati na Journal Box!

Foto: Sanja Jagatić

Kreativno vodstvo: Mateja Sučević

Učitati još
Zatvori