Some Souvenirs je vintage shop u kojem smo pronašli najbolje predmete
Some Souvenirs je vintage shop u kojem smo pronašli najbolje predmete

Some Souvenirs je vintage shop u kojem smo
pronašli najbolje predmete

Cijeli svijet poludio je za zanimljivim retro komadima koji daju poseban touch svakom interijeru. Osim što neki rabljeni predmet možete koristiti više puta i tako mu produljivati smisao i svrhu sprječava se megalomanska kupovina novih i odbacivanje nekih starih predmeta. Retro komadi često su i kvalitetniji, ali svakako su i unikatniji i posebniji. Some Souvenirs shop pronašli smo na Instagramu, a u njihovom webshopu uvijek nam za oko zapne neki detalj kojeg obavezno moramo imati.

Some Souvenirs

Some Souvenirs pokrenule su dvije Njemice, Lisa i Laura. Lisa je odjevna tehničarka, a Laura buduća copywriterica, bivša savjetnica za komunikacije. Prijateljice su još od tinejdžerskih dana, žive u Hamburgu deset godina, a ovaj slatki projekt pokrenule su 2020. kako bi konačno imale izgovor zašto troše toliko novca na vintage interijere.

Vjerujemo da lijepe stvari u svijetu već postoje. Ne moraju se iznova stvarati, samo ih treba pronaći, i to je ono zbog čega smo ovdje. – kažu Lisa i Laura.

Predmete pronalaze diljem Europe, a kako kažu ponekad ih pronađu na obližnjim tavanima u susjedstvu. Svaki predmet pregledaju, poprave i očiste kako bi bile sigurne da se neće pokvariti za pola godine. Ove djevojke vjeruju u održivost i da na ovakav način svijet mogu učiniti malo boljim. Djevojke su i velike ljubiteljice pasa, pa zato svake godine doniraju određeni iznos za dobrobit životinja. Radite na svojoj karmi, a pritom uljepšajte interijer unikatnim komadom i zavirite na njihov Instagram.

Učitati još
Zatvori