Jedan od najljepših svjetskih resorta otvoren je u Crnoj Gori

Jedan od najljepših svjetskih resorta
otvoren je u Crnoj Gori

Hotelska grupacija One&Only sinonim je za luksuz i ono najbolje što možete tražiti od svojeg boravka u resortu. Njihovi su hoteli, resorti i vile smješteni na naljepšim svjetskim lokacijama, pomno biranim mjestima u kojima se spaja sve što čini One&Only filozofiju. Od Maldiva i Mauricijusa, preko Cape Towna do Meksika i Dubaija, ove destinacije zaista oduzimaju dah.

One&Only Portonovi resort

Jedna od najnovijih lokacija smjestila se u našem susjedstvu, točnije u Crnoj Gori. One&Only Portonovi otvoren je u srcu Boke kotorske ovog ožujka, a prve goste počinje primati od 1. svibnja 2021. Portonovi se rasprostranio na gotovo 250 tisuća četvornih metara gdje se sad nalaze centralni objekti hotela te pripadajuće vile, plaža, nekoliko bazena, barovi i wellness sadržaji.

Resort će nuditi i dvije privatne vile (trosobnu i dvosobnu), a svaka se nalazi u vlastitom vrtu s privatnim bazenom te bazenom za hidroterapiju sa šest stanica za masažu. Gosti koji odsjednu u ovim vilama na raspolaganju će imati batlera i kuhara. Neki trosobni i četverosobni luksuzni objekti moći će se kupiti, a privatni domovi imat će pristup vlastitoj pješčanoj plaži i pristaništu, individualnim bazenima i privatim unutrašnjim dvorištima.

Objekt One&Only Portonovi nalazi se u Herceg Novom, a nudi sve što gostima može zatrebati. Ovaj hotel s 5 zvjezdica ima vrt, besplatan WiFi i klimatizirane sobe s vlastitom kupaonicom, a također uključuje recepciju otvorenu 24 sata, poslugu u sobu i mjenjačnicu. Gosti One&Only Portonovi mogu birati između nekoliko restorana – talijanskog Sabia by Giorgio Locatelli, La Veranda, japanskog Tapasake restorana kraj bazena i bara Caminetti. Vrhunska ponuda podrazumijeva se u svakom od objekata, a gosti mogu trenutke opuštanja provoditi i u zajedničkom salonu.

Tijekom boravka gosti mogu koristiti spa i wellness sadržaje kao što su unutarnji bazen i hidromasažna kada. Objekt One&Only Portonovi u ponudi ima najam bicikala i automobila, a u okolici je moguće uživati u pješačenju i vožnji bicikla. U neposrednoj blizini je D-Marin marina Portonovi, neki od najpoznatijih beach barova te slikovita šetnica gdje se može uživati u autentičnoj crnogorskoj ponudi.

Prve rezervacije za ovaj resort od 5 zvjezdica mogu se napraviti od 1. svibnja – cijelu ponudu provjerite na One&Only Portonovi službenoj stranici.

Foto: One & Only

Učitati još
Zatvori