Trik uz koji će vam odjeća iz ormara uvijek izaći mirisna

Trik uz koji će vam odjeća iz
ormara uvijek izaći mirisna

Pranje odjeće na ispravan način deterdžentom ili drugim sredstvom za čišćenje tkanina je najbolji način da zadržite miris svježine. No, čak i uz visokokvalitetne deterdžente mogli biste primijetiti da odjeća koju izvučete iz ormara ili ladica ponekad ima neobičan i pomalo ustajali miris. Provedena su brojna istraživanja koja pokazuju da mirisi mogu pobuditi određene emocije u ljudima. Zašto ne bismo iskoristili snagu mirisa da svakodnevno podižemo svoje raspoloženje? Pogotovo kad postoji jedan jako jednostavan trik uz koji će vaši ormari i sva odjeća u njima fantastično mirisati. Radi se o mirisnim vrećicama koje vašoj garderobi pružaju jednu sasvim novu dimenziju. To će vas veseliti svako jutro prilikom odabira odjevne kombinacije za taj dan.

Vjerujemo da nitko ne želi biti ona osoba koja je prepoznatljiva po odjeći koja ima ustajali miris. Bilo da se spremate za druženje s obitelji i prijateljima ili idete na posao, neugodne mirise koji se uvuku u vašu odjeću nisu nešto što želite osjetiti cijeli dan. No, srećom, mirisne vrećice su uistinu praktične te će vam s lakoćom pomoći u tome da vam odjeća izvrsno miriše svaki dan. One će vam posebno dobro doći sad kad je vrijeme za pospremanje tople i zimske odjeće jer se tako nećete morati brinuti da će vas na jesen, prilikom otpakiravanja odjeće, iznenaditi neugodni mirisi.

Kako sve možete koristiti mirisne vrećice?

Svaki put kad poželite da vam vrećica jače miriši, samo ju protresite. To će aktivirati miris unutar pakiranja. No, nemojte ih nikada otvarati. Samo kako će one zadržati sav miris unutra. To omogućuje vrećici da ga raspršuje duže vrijeme, tijekom cijelog predviđenog vijeka trajanja koji može biti i do devet mjeseci. Uz to, obratite pozornost na to gdje odlažete svoje mirisne vrećice. Naime, mirisno ulje u vrećici može oštetiti neke površine ako se stavi izravno na njih. Detaljno pročitajte upute za korištenje kako biste to izbjegli.

Mirisne vrećice možete staviti i u svoj automobil ispod sjedala ili u džep na stražnjem dijelu sjedala kako biste i tamo zadržali svježinu. Možete ih zataknuti u cipele kako biste uklonili miris stopala, a možete ih i pričvrstiti na vješalice u ormaru. Mirisne vrećice možete pohraniti i s vašim papirom za omatanje kako bi čak i vaši darovi mirisali posebno. Također, možete staviti vrećice u džepove kaputa kako bi ostali svježeg mirisa čak i dok im nije sezona.

Nemojte zaboraviti poneku mirisnu vrećicu zataknuti i između plahti, posteljine i ručnika kako bi uvijek bili svježi. Jedna vam može stajati i u koferu za mirisnu odjeću tijekom putovanja, a možete ih držati i u kupaonici te u wc-u u svom domu kako bi prostor uvijek neodoljivo mirisao. No, pazite da ih ne namočite i da vaši najmlađi te kućni ljubimci ne mogu doći do njih. U nastavku vam donosimo neke od najmirisnijih vrećica za vaš dom, kultnog brenda Durance.

Durance mirisne vrećice

Mirisne vrećice Durance dostupne su u sedam različitih mirisa. Među njima je miris verbene, lavande, cvijeta pamuka, srebrnog cedra, bijele kamelije, ružinog drva i maka. Sva svježina verbene izražena je kroz živahne i osvježavajuće note citrusa. S druge strane, puna, okrugla, lijepa i nježna lavanda, pojačana je mošusnim i aromatičnim drvenim notama. Rijedak miris srebrnog cedra, upakiranog u sandalovinu, vas poziva na jedinstveno i senzualno putovanje dok je miris ružinog drva sofisticiran te nosi zelene, voćne i cvjetne note. Svu nježnost i puderasti miris cvijeta pamuka također možete naći u mirisnim vrećicama Durance. Sjajna bijela kamelija, simbol savršenstva sa svojim cvjetnim, puderastim notama daje izuzetan miris dok cvjetni miris maka evocira osjećaj toplog ljeta u Provansi. Izbor možda neće biti jednostavan, no teško ćete pogriješiti koji god odabrali.

Durance mirisna vrećica Verbena
Durance mirisna vrećica Lavanda
Durance mirisna vrećica Srebrni cedar
Durance mirisna vrećica Ružino drvo
Durance mirisna vrećica Cvijet pamuka
Durance mirisna vrećica Bijela kamelija
Durance mirisna vrećica Mak

U Durance web shopu možete naći sve navedene, kao i veliki broj drugih, proizvoda.

Foto: Unsplash, Pexels, Durance

Učitati još
Zatvori