Instagram profil s predivnim interijerima koji će vas inspirirati
Instagram profil s predivnim interijerima koji će vas inspirirati

Instagram profil s predivnim interijerima
koji će vas inspirirati

Iako je minimalistički trend u interijerima bio poželjan posljednjih godina, eklektične boje i vibrantna estetika su se vratile kao poželjno osvježenje. Kako se mijenjaju trendovi u modi u tom smislu se mijenjaju i trendovi u interijerima. Interijer je mjesto u kojem boravimo, bilo da riječ o našem domu ili objektu i u njemu se trebamo dobro osjećati. Minimalistički interijeri su praktični i zgodni za održavanje, no eklektični detalji utkaju novi vid estetike i prostoru daju posebnu svježinu.

Eklektični interijeri koji spajaju različite stilove

Prevladavaju pastelne boje koje su u kombinaciji s geometrijskim sadržajem jednostavno neodoljive. Danas su dostupni razni povoljni proizvodi kojima možete ukrasiti i osvježiti postojeće interijere. Predlažemo pobojati jedan zid u pastelnu nijansu ili staviti naljepnicu koja će promijeniti vizuru cijelog prostora. Fuzija moderne estetike s eklektičnim bojama i jednostavnim geometrijskim linijama je kombinacija s kojom će svaki interijer proći zapaženo. Inspiraciju možete potražiti u estetici Wes Andersonovih filmova koji su prepuni eklektičnih i zanimljivih interijera inspirirani starom estetikom. Retro dizajn se vratio va velika vrata i u tom smislu se mogu kupiti već korišteni primjerci stolica, fotelja ili stolića koji će savršeno osvježiti prostor.

Kada govorimo o eklektičnim uređenjima dobra stvar je što nema pravila jer se sve slaže, no isto bi trebalo pripaziti na određene detalje. Kombinirati boje koje se ipak na neki način slažu da ukupni dojam ne bi bio ‘too much’. Ako je interijer sam od sebe u pastelnim bojama, onda možda ne bi trebalo stavljati previše dodatnih detalja kako ga ne bi zagušili. Poanta je postiži zanimljivi i upečatljivi interijer, ali koji će biti prozračan u kojem ćete se dobro osjećati. Sitio Gallery je Instagram stranica na kojoj možete potražiti vrhunsku inspiraciju kako imati vibrantni i zanimljiv interijer koji će ostati ugodan i istovremeno jednostavan.

Preporuka

Zatvori