Zidna ogledala u zanimljivim oblicima koja će krasiti svaku vašu prostoriju

Velika zidna ogledala mogu transformirati slabo osvijetljen hodnik, spavaću sobu ili dnevni boravak. Postavljanje zidnih ogledala u prostorije doma donosi i prividno veći izgled prostorije.

Ogledala su hit komad u uređenju interijera

Prilikom postavljanja ogledala u prostorije vašeg doma možete se poigrati oblicima, a također i bojama. Bez obzira volite li okrugla ili četvrtasta ili pak vintage ogledala inspirirana nekim prošlim vremenima, jedno je sigurno – ogledala su onaj savršen završni touch kada je u pitanju dodavanje svjetlosti i teksture u prostoriju.

Što se tiče pozicioniranja, možete se odlučiti za klasično montiranje na zid ili se poigrati trendom koji u posljednje vrijeme sve više viđamo na Instagramu. Dovoljno je samo prisloniti ogledalo na zid, a još ako je zid obojan u neku jarku boju, efekt koji ćete postoći u prostoru još je veći.

Postoji niz pristupačnih velikih zidnih ogledala kojima možete ukrasiti svoj dom, a aprostoriji u koju ćete ga smjestiti dati novi izgled. Za sve one koji su ljubitelji dizajnerskih komada, izdvojili smo i nekoliko high end ogledala.

Bez obzira na vaš ukus i budžet, sigurni smo da će vas inspirirati izbor ogledala koje donosimo u nastavku.

Oliver Bonas
Soho Home
Soho Home
Kare Design
Poltronova
Ikea
Zara Home
Nordic Nest
Kave Home
Kave Home

Foto: Instagram, Soho Home, Oliver Bonus, Zara Home, Kave Home, Ikea, Kare Design, Poltronova

1