Novi heritage hotel na Braču na mjestu renovirane palače

Nakon opsežne rekonstrukcije palače Dešković koja je trajala više od godinu dana, danas se u Pučišćima na Braču otvara novi heritage hotel – Puteus Palace.

Puteus Palace

Hotel je opremljen najmodernijim sustavima za sve svjetske putnike te posluje po najmodernijim svjetskim standardima. Sadrži 9 dvoposteljnih superior soba i 6 hotelskih apartmana, Puteus restoran, Wine bar, mini-wellness s jaccuzijem i finskom saunom, terasu, parking, dok je pri kraju uređenja vanjski bazen dužine 10 metara s pogledom na mediteranski vrt i zgradu hotela koja je zaštićeni spomenik kulture. Ispred hotela je novouređena marina s 50 vezova.

Hotel već bilježi ogroman interes domaćih i inozemnih turističkih agencija te je osobito pogodan za nautičare, ljubitelje povijesne, kulturne i eno gastronomske ponude i luksuznog smještaja.

Oaza mira za sve ljubitelje dobrog vina i  finih bokuna na otoku Braču

Puteus restoran otvoren je za javnost s jedinstvenom gastro ponudom odležanih steakova, prvoklasne ribe, maštovitih proljetnih jela i domaćih slastica te će zasigurno biti hot spot za sve ljubitelje dobrih zalogaja.

Wine bar s ponudom pitomih i divljih bokuna na pladnjevima od maslinovog drva i selekcijom vina naših ponajboljih vinara, garantira nezaboravan doživljaj u povijesnom kamenom ambijentu.

Vrhunska eno-gastro ponuda, moderna opremljenost i najviši standardi usluge Putes Palace heritage hotel svrstava u red najkvalitetnijih objekata na Jadranu. Sve informacije o rezervacijama pronađite na službenoj Booking.com stranici.

Idući projekt tvrtke Kredenca d.o.o. koja stoji iza renovacije Puteus Palacea je otvaranje Tripalo Palace heritage hotela u Sinju koji je također zaštićeni spomenik kulture i pod budnom paskom konzervatora se rekonstruira već 2 godine. Otvorenje se očekuje krajem 2019. godine.

Foto: PR

0