Otkrili smo jedan ljupki bed & breakfast na otoku Krku

Sjeverni Kvarner istaknuo se kao najpoželjnija ljetna destinacija za godišnji odmor s obitelji, ali i kao izvrsna vikend lokacija za bijeg iz grada. Otok Krk udaljen je tek nešto više od sat vremena vožnje iz Zagreba i u posljednjih nekoliko godina poradili su na kreiranju imidža koji će ih izdvojiti kao savršen odabir za miran, opuštajući odmor. Pronašli smo ljupki bed & breakfast Lola Dream, a nalazi se u samom gradu Krku. Tko stoji iza uređenja i kako izgleda šarmantni smještaj idealan za parove i mladež doznajte u nastavku.

Lola Dream u gradu Krku

Ako ste mislili da je Lola Dream samo ime divne sobice u kojoj možete odsjesti iznenadit ćete se. Naime, vlasnica obrta Milena dugi niz godina radila je jednoj od vodećih banci u Švicarskoj. No, želja joj je oduvijek bila pokrenuti vlastiti posao. Tako je san postao realnost kada je pokrenula Lola Dream, obrt za organizaciju vjenčanja i evenata, ali i usluga dekoriranja prostora.

Kreativnost se ponajprije pokazala u uređenju sobe koja je uskoro dobila titulu bed & breakfast. Ovaj tip smještaja posebno je popularan za mlade s ograničenim budžetom, ali i za sve one koji ne provode previše vremena u sobi za vrijeme godišnjeg odmora no svejedno žele uživati u komforu koji ona pruža.

Šarmantni bed & breakfast

​Lola Dream bed & breakfast smješten je u centru stoga ćete hodom moći posjetiti sve znamenitosti, a plaža Punta di Galetto nalazi se petsto metara od kuće. U sobu možete naručiti i ‘room service’, soba je opremljena klima uređajem, televizijom i naravno – brzim WiFijem bez kojeg mladi danas ne mogu niti zamisliti putovanje. Gostima su na raspolaganju dvije vrste doručka: kontinentalni i à la carte, a recepcija je na usluzi za sve upite 0-24. Ukusno uređena soba idealna je za odmor u dvoje i mlade koji se na putovanju žele osjećati kao kod kuće.

Foto: Lola Dream

0