Bezvremenski mirisi za dom koje volimo cijele godine

Otkrijte novitete iz najnovije Durance mirisne kolekcije. Radi se o ‘Bezvremenskoj liniji’ za dom u kojoj možete naći nove i elegantne proizvode za jedinstven miris vašeg interijera. Prirodne mirisne svijeće, gelovi za pranje ruku, mirisni difuzori i punjenja za difuzore dostupni su vam u različitim mirisima koji evociraju Provansu. Zasigurno ćete naći svoj omiljeni miris među ovima koje su kreirali vodeći parfumeri iz Grassea.

Mošusni pamuk s evokativnim notama

Prirodna mirisna svijeća s puderastim notama, izrađena od prirodnog voska, ispunit će vaš dom nježnim mirisom čistoće. Uronite u sjećanje na slatke trenutke i uživanje. Ova mirisna svijeća s puderastim i mošusnim cvjetnim notama je kao stvorena za kreiranje atmosfere opuštanja. Prirodna svijeća s mirisom mošusnog pamuka izrađena je na tradicionalan način u Durance radionicama u Grignanu, u Provansi. Napravljena je od 100% biljnog voska obogaćenog visokokvalitetnim pčelinjim voskom, koji oslobađa sve tonove suptilnih mirisa kolekcije. Uz to, ona će vam priuštiti čak 40 sati gorenja i uživanja u njezinim mirisnim aromama.

Miris pamučnog mošusa pravi je dragulj, sa suptilnim, mošusnim i mekim evokativnim notama. Ova mirisna svijeća pakirana je u staklenu čašu kako bi činila i elegantni ukras u vašem domu. Ona ujedno može biti i savršen poklon zahvaljujući svom lijepom izgledu.

Mirisni difuzor – Mošusni pamuk

Ovaj mirisni difuzor za dom s umirujućim i puderastim notama delikatno će parfumirati vaš interijer. Mirisni difuzor s mekim i umirujućim notama donosi dašak suvremene elegancije svojom izdašnom bočicom čistog dizajna. Difuzor je oplemenjen srebrnim prstenom i ukrašen s osam dugačkih štapića crnog ratana. Njegova veličina i mogućnost ponovnog punjenja osiguravaju dugu i stalnu distribuciju mirisa što ga čini savršenim za velike prostorije. Miris Mošusnog pamuka, nježnih i puderastih nota, obogaćen je aromama sandalovine i vanilije u kojima možete uživati u trajanju od oko dva mjeseca. Isto tako, možete prilagoditi intenzitet svog mirisnog buketa, podešavanjem broja štapića u difuzoru.

Gel za pranje ruku – Mošusni pamuk

Umirujući i ugodan, gel za pranje ruku nježno će prati vaše ruke bez isušivanja. Sadrži više od 95% sastojaka prirodnog porijekla. Njegova nježna pjena oslobađa ugodan i obavijajući miris pamuka, za pravi osjećaj mekoće.

Iskričava Verbena sa svježim, zelenim i limunskim notama

Prirodna mirisna svijeća s iskričavim i limunskim notama verbene, također je izrađena od prirodnog voska. Podsjećat će vas na mirisne šetnje prirodom uz neodoljive arome svježe zgužvanih listova limunske verbene. Miris Iskričava verbena prava je oda Provansi, sa svježim, zelenim i limunskim notama. Ukrasite svoj interijer ovom mirisnom svijećom pakiranom u transparentnoj čaši koja dopušta svjetlosti da se reflektira.

Mirisni difuzor – Iskričava verbena

Ovaj mirisni difuzor za dom sa zelenim i osnažujućim notama verbene, u vaš će dom unijeti mirisni buket, svježih i limunskih nota. Pružit će vam dašak suvremene elegancije svojom bočicom koja je prepoznatljivog dizajna. Uz to, njegova veličina i mogućnost ponovnog punjenja osiguravaju dugu i stalnu distribuciju mirisa. Miris Iskričava verbena sa zelenim, limunskim i okrepljujućim notama zgužvanog lišća dočarava šetnju aromatičnim vrtom.

Gel za pranje ruku – Iskričava verbena

Gel za pranje ruku sadrži više od 95% prirodnih sastojaka, a osigurava stvaranje pjene koja nježno čisti kožu. Mirisi verbene i citrusa pravo su osvježavajuće zadovoljstvo za osjetila. Gel za pranje ruku Iskričava verbena nježno i mirisno pere vaše ruke bez isušivanja. Miris verbene ostavlja na koži suptilne svježe i limunske note, evocirajući šetnju provansalskim aromatičnim vrtom. Lijepa bočica lako će naći svoje mjesto u kupaonici, kao i u kuhinji.

Ružina Latica puna je elegancije

Prirodna mirisna svijeća s ružinim, cvjetnim i voćnim notama, osvojit će vas na prvu. Njezine slatke cvjetne note ruže centifolije, svježe i voćne, su poput ode kraljici cvijeća. Prirodna mirisna svijeća Ružina latica tradicionalno se izrađuje u Durance radionicama u Grignanu. Vrlo kvalitativni sastav prirodnog voska otkriva sve nijanse mirisa.

Mirisni difuzor – Ružina latica

Ovaj mirisni difuzor sa cvjetnim i voćnim notama, dočarava kraljicu cvijeća, ružu Centifoliu, punu svježine. Kako biste upotpunili svoj mirisni ritual otkrijte cijelu kolekciju mirisa Ružina latica. Kao i svaki Durance difuzor u ovoj kolekciji, Ružina latica također će vam mirisom bogatiti dom u trajanju od otprilike dva mjeseca, a intenzitet mirisa možete prilagoditi podešavanjem broja štapića ratana.

Gel za pranje ruku – Ružina latica

Gel za pranje ruku Ružina latica nježno i mirisno pere vaše ruke bez isušivanja. Gel za pranje ruku Ružina latica nježno pere vaše ruke i na njima ostavlja samo suptilan miris ruže. Prepustite se mirisu Ružine latice s voćnim cvjetnim notama i svježinom mirisa tek procvjetale ruže. Uz to, i ovaj gel sadrži najmanje 95% sastojaka prirodnog porijekla.

Blistava Kamelija cvjetnih i puderastih nota

Suptilne puderaste note ove prirodne svijeće odišu čistoćom i elegancijom bijele kamelije. Dragocjene cvjetne i ženstvene note obogaćene su aromana bijelog mošusa. Miris Blistava kamelija, koji su proizveli Duranceovi majstori parfumeri iz Grassea, pravi je buket bijelog cvijeća, vrlo mekan, blistav i nježan.

Mirisni difuzor – Blistava kamelija

Ovaj mirisni difuzor za dom, cvjetnih i puderastih nota kamelije, nježno će namirisati vaš dom. Miris Blistava kamelija sadrži puderaste cvjetne note, poput mirisnog buketa bijelog cvijeća jasmina, tuberoze i ljiljana, koje se nalaze na podlozi od mahuna vanilije i benzoina.

Gel za pranje ruku – Blistava kamelija

Možete potražiti i gel za čišćenje ruku s mirisom Blistave kamelije koja otkriva elegantne note bijelog puderastog cvijeća dok nježno pere vaše ruke. Nakon što ga zapjenite i detaljno isperete čistom vodom, vaše ruke ostat će njegovane jer ih ovaj gel od 95 % prirodnih sastojaka definitivno neće isušiti.

Dodatna punjenja za duže trajanje

Punjenja za difuzore mirisa znatno će produžiti trajanje vašem mirisnom buketu Durance.

Durance proizvode možete pronaći u njihovom web shopu, u dućanu Classey (Bočak cipele) u Green Gold centru na adresi Radnička c.52 te u dućanu Bigbag Market u Petrićevoj 3 u Zagrebu.

Foto: Durance

0