Najšarmantniji detalji kojima možete ukrasiti svoj dom

@maandagdaandag

Male stvari ono su što život oduvijek čini ljepšim. Unutar naših domova to su dekorativni detalji. Od ilustracija koje krase zidove do knjiga i zanimljivih detalja na policama, dekorativni detalji svaki prostor pretvaraju u dom. U potrazi za najposebnijim detaljima koji će u naš dom preslikati dio našeg karaktera i osobnog stila uvijek ćemo zaviriti u kolekcije dizajnerskih brendova posvećenih interijerima, u Ikea, ali i na high street scenu na kojoj sve više brendova nudi home linije.

Trend home linija na high streetu započeo je online shop Asos koji je prije nekoliko godina svojoj impresivnoj listi modnih brendova dodao i nekoliko brendova posvećenih dekorativnim detaljima za dom i drugim lifestyle predmetima. Posljednji lifestyle brend s Asosa u koji smo se zaljubili na prvu je Kitsch Kitchen.

@reneeshopbe

KITSCH KITCHEN – LIFESTYLE BREND KOJI VOLIMO

Kitsch Kitchen je lifestyle brend iz Amsterdama čije će vam stvari izmamiti osmijeh na lice. Njegovu prepoznatljivu estetiku stvara spoj jednostavnih oblika, vibrantne palete boja i šarmantnih ilustracija među kojima se kao najpopularnije ističu ilustracije lica na lončanicama, vazama i svijećnjacima.

Uz dekorativne detalje koji će unijeti dozu topline i šarma u svaki kutak, unutar lifestyle kolekcija brend Kitsch Kitchen nalazi se još nekoliko proizvoda koje ćemo rado dodati u svoju shopping košaricu i u svoj dom – ukrasni jastuci, šalice i tanjuri samo su neki od naših favorita iz aktualne kolekcije.

@reneeshopbe

Odabrani predmeti dostupni su u online shopu Asos, a više o brendu i njegovim proizvodima možete saznati na službenoj web stranici kitschkitchen.com te na Instagramu profilu @kitschkitchen.

@sere_cappelloabombetta
@kitschkitchen

Foto: Instagram, Asos

0