Iz ovog bazena sa spektakularnim pogledom na Alpe ne bismo izlazili danima

@missangievilla

Novu godinu smo dočekali, a to znači da kreću pripreme za takozvani ‘hrvatski skijaški tjedan’. Skijaši će ovog vikenda preplaviti europska skijališta, a ako ste i vi među njima, vjerujemo da već imate isplanirano sve do posljednjeg detalja. Ako pak na skijanje planirate nešto kasnije i još uvijek razmišljate kamo otići, predstavljamo vam predivan hotel zbog kojeg ćete se odmah uputiti na Kronplatz.

Luksuz u srcu Dolomita

Kronplatz u susjednoj nam Italiji jedno je od najboljih i najpopularnijih skijališta. Staze, koje su besprijekorno uređene, protežu se na ukupno 116 kilometara, a skijalište je odličan izbor za obitelji, rekreacijske skijaše i početnike. Ovdje će svatko pronaći nešto za sebe. Mirna mjestašca svidjet će se onima koji se žele isključiti iz svega kako bi na svježem zraku skupili energiju, a sportašima se nudi aktivan odmor i avantura.

@hotel_hubertus

A upravo na Kronplatzu smjestio se i Alpin Panorama Hotel Hubertus koji stvarno ostavlja bez daha. Iz hotela sa svih strana možete uživati u nevjerojatnom pogledu na Dolomite, no on je ipak najspektakularniji iz ovog bazena. Nazvan Sky Pool, ovaj bazen dugačak 25 m, širok 5 m i od tla uzdignut 12 m, nema vidljive granice pa ćete imati osjećaj kao da levitirate u zraku. Jedan dio dna bazena je napravljen od stakla pa i pod vodom, koja je zagrijana na 32 Celzijeva stupnja, možete uživati u pogledu na snježni krajolik. Spektakuarni Sky pool nalikuje planinskom jezeru usred predivnog krajolika i stvarno je jedinstven kad su bazeni u pitanju.

@hotel_hubertus
@hotel_hubertus
@jeremyaustiin
@lidijalesic

A osim uživanja u Sky Poolu, u hotelu vam je raspolaganju još 5 unutarnjih i vanjskih bazena. Za potpuno opuštanje tu je jedinstveni park Alpenreych koji se prostire na 5.000 kvadratnih metara, a koji uz navedeno uključuje i sedam sauna, nekoliko vrsti masaža i kupki te sve ostale blagodati wellnessa.

Sve informacije o hotelu pronađite na službenoj stranici.

Foto: Instagram

0