I ove godine najpoželjniji božićni ukras: IKEA svjetleće zvijezde

I ove godine najpoželjniji božićni
ukras: IKEA svjetleće zvijezde

Najdraži božićni ukrasi, pogotovo dok ne unesemo bor u kuću, svakako su nam razne lampice koje svojom svjetlošću unose nježnu toplinu u dom i najrađe ih ne bi ni skidali cijele godine. Dolaze u raznim oblicima i veličinama, od posve neprimjetnih malih LED-ica, malo većih žarulja koje mogu služiti kao mood light kad god poželite, simpatičnih ukrasnih likova pa sve do apsolutnog hita već nekoliko godina – IKEA svjetlećih zvijezda.

IKEA svjetleće zvijezde

Otkako su došle u ponudu poznate švedske robne kuće, ne prestajemo ih viđati i možda bi pomislili da će kupcima dosaditi, ali ne – IKEA ih je ove godine ponudila više no ikad. Zapravo se radi o papirnatom sjenilu za žarulju visilicu koje je najčešće perforirano kako bi dalo još ljepši svjetlosni otisak na zidu. Za idealnu kombinaciju mogu se spajati različiti kablovi s omiljenom zvijezdom – kako bi se što bolje uklopilo u vaš interijer.

Najljepše će izgledati kao ukras u prozoru koji će osvjetljavati dom u dugim zimskim noćima, no jednako dobro može izgledati na bilo kojoj poziciji u stanu. Osim za lijepu blagdansku atmosferu, dobar je ukras i za partyje, pogotovo birate li više zvijezdi različitih veličina i dizajna odjednom.

Na linku ih pronađite sve i uljepšajte svoje blagdane ovim efektnim ukrasom.

Foto: IKEA

Učitati još
Zatvori