Vikend smo proveli u Opatiji na Hedonist – Gourmet & Wine festivalu

Vikend smo proveli u Opatiji na Hedonist
– Gourmet & Wine festivalu

Večernji sati subote 28. listopada 2018. godine označili su završetak 2. Hedonist – Gourmet & Wine festivala održanog u Kristalnoj dvorani Remisens Premium Hotela Kvarner. Iako je još rano za cjelokupnu ocjenu i analizu učinjenog, broj posjetitelja i njihovo zadovoljstvo jasno daju do znanja da je značajno nadmašen uspjeh njegovog lanjskog izdanja.

K tome, zahvaljujući činjenici da je lanjski vinski festival ove godine postao i jednako toliko prestižno gourmet događanje, jer na njemu su gostovali ponajbolji hrvatski chefovi, stvoren je jedan u cijelosti novi sadržaj. Kako se moglo vidjeti – od prvih sati nakon otvaranja u petak pa sve do zatvaranja u subotu – iznimno privlačni sadržaj za nekoliko tisuća posjetitelja, u pravilu i više nego zadovoljnih ponuđenim.

Drugo izdanje Hedonist – Gourmet & Wine festivala

“Nadamo se da smo uspjeli i u jednom od naših najvažnijih zadataka, stavljanju naglaska na konkurentnost hrvatske vinske i gastronomske scene s onima na najzahtjevnijim tržištima svijeta. Zadatak koji je tvrtka Hedonist kao organizator ovog festivala sebi postavila kao trajnu obavezu – popularizacija hrvatskih ugostiteljskih posebitosti i kvaliteta na domaćoj i međunarodnoj sceni – bit će nastavljena i u našem svakodnevnom radu koji će se odvijati i nakon festivala. Bilo putem sličnih događanja, bilo putem standardnih medija ili naše web domene www.hedonist.com.hr koja će permanentno izvještavati s najvažnijih događanja i procesa što oblikuju hrvatsku gastro-enološku scenu.” komentirala je Daria Grošić, organizatorica festivala.

Hrvoje Zirojević, Deni Srdoč, Robert Benzia, David Skoko i Ivan Pažanin

U ovogodišnjem Hedonist – Gourmet & Wine festivalu održanom u Kristalnoj dvorani Remisens Premium Hotela Kvarner, tijekom petka i subote, 27. i 28. listopada 2018. godine, sudjelovalo je 40-ak najznačajnijih vinskih kuća čiji su čelni ljudi dva dana bili u Opatiji te velika petorka hrvatske kulinarske scene – Robert Benzia, Deni Srdoč, David Skoko, Hrvoje Zirojević i Ivan Pažanin.

Prvi slijed – David Skoko

Tu su i brojni pokrovitelji – Grad Opatija, TZ Grada Opatije, HGK – gospodarska komora Rijeka, Vidik, Journal.hr, La Vie, Europlakat, Romerquelle, Hrvatski sommelier klub, Turizam info i Novi list, kao i svi predstavnici medija koji su popratili ovogodišnji opatijski Hedonist.

Drugi slijed – Hrvoje Zirojević

Treći slijed – Ivan Pažanin

No najveća zahvala ide svim posjetiteljima jer Hedonist – Gourmet & Wine festival organiziran je upravo zbog njih i njihovog zadovoljstva.

Četvrti slijed – Deni Srdoč

Peti slijed – Robert Benzia

David Skoko

Hrvoje Zirojević

Ivan Pažanin

Foto: Robert Pichler

Učitati još
Zatvori