The Garden Brewery u subotu priprema cjelodnevni program, saznajte što nas sve očekuje

Zagrebačka craft pivovara The Garden Brewery ove subote, 14. svibnja, organizira Farmers Market u svom dvorištu na novoj lokaciji na Žitnjaku, na adresi Slavonska avenija 26/1. Jutro će početi uz yogu na travi, a dan se nastaviti uz utrku po kompleksu te večernji koncert. Ulaz na sve programe je besplatan!

Farmers Market u The Garden Brewery-ju

Zamišljen je kao vesela tržnica koja predstavlja razne proizvođače, ideja Farmers Marketa je predstaviti i omogućiti nabavku zdravih i domaćih proizvoda i hrane, a istovremeno i prostor za vikend druženje puno raznih sadržaja. Ove subote u dvorištu pivovare uz ostale izlagače bit će prisutan i Mali plac, poznata mobilna tržnica lokalnih i sezonskih proizvoda, a Gardenov Farmers Market bit će otvoren od 11:00 do 16:00. Za glazbeno popodne bit će zadužen Michael Kvorka Trio koji donose pop i funk.

Program za subotu

Prije tržnice, dan će početi od 09:00 do 10:00 s besplatnim satom yoge na travnjaku u dvorištu, a od 19:00 u suradnji sa Zagreb Runnersima na rasporedu je Beer Mile, utrka na jednu milju, odnosno 1600 metara na novoj Gardenovoj lokaciji gdje će se trčati oko novog kompleksa.

Večer završava uz nastup tria Anja Alu Acoustic. Nakon što je u grupi Soul Shadows bila jedan od vodećih vokala, Anja je surađivala s brojnim glazbenicima, pjevala u Nizozemskoj, Kataru i Engleskoj, te dolazi u novi Garden upotpuniti subotu. Kraj večeri označit će DJ Sergio.

Novo poglavlje Gardena

Ulaz na sve programe je besplatan i još je jedna prilika za doživjeti novo poglavlje Gardena i raznoliki program. Jedinstveni prostor pivovare predstavlja Zagreb u svjetlu metropola koje revitaliziraju industrijske dijelove grada dajući im poseban štih. The Garden Brewery je mjesto koje okuplja zajednicu i razne interese, povezuje craft pivarstvo, gastronomiju, glazbu, rukotvorine, pruža utočište od gradske vreve i nudi opuštenu atmosferu.

Nova lokacija u fokus stavlja povećani kapacitet pivovare, a u jedinstveni prostor postakljenog atrija smještena je i pivnica s uvijek svježom ponudom craft piva i hrane iz provjerenog uzgoja te sjajne glazbe. Prostor krasi i veliki travnati vrt s više od 40 posađenih stabala koje se nalaze i unutar pivnice, te tako kreiraju oazu za opuštanje.

The Garden Brewery otvorena je na novoj lokaciji na adresi Slavonska avenija 26/1, uz dobru prometnu povezanost, vlastiti parking, te blizinu javnog prijevoza. Pivnica radi svaki dan, radnim danom i nedjeljom od 10:00 do ponoći, a petkom i subotom otvorena je do 02:00.

Foto: Mirna Pibernik, Julien Duval

0