Splitska Coffee & Co. – novootvoreni bistro u Splitu

Splitska Coffee & Co. –
novootvoreni bistro u Splitu

Chef Stjepan Vukadin

Grad Split postaje bogatiji za još jednu gastro oazu pod nazivom Splitska Coffee & Co., a koja predstavlja spoj bistroa, kluba i bara u kojem će gosti moći konzumirati napitke od najfinijih zrnca kave, svježe spremljene napitke, ukusnu hranu s naglaskom na zdravi život te uživati u pažljivo odabranoj listi vrhunskih pića.

Splitska Coffee & Co.

Splitska Coffee & Co. je mjesto gdje se može pojesti najtraženiji doručak u gradu sa svježe pripremljenim domaćim toplim kruhom. Ovdje će gosti dobiti najbrži zdravi ručak za van ili će jednostavno uživati s prijateljima za velikim društvenim stolom uz kulinarske delicije i zdrave napitke.

Nives Ivanković

U dizajnu interijera, osim istančane estetike, korišteni su isključivo prirodni materijali, s naglaskom na drvo, a koncept zdrave, suvremene i uravnotežene prehrane prate tople, prirodne boje.

Kod odabira namirnica, za pripremu suvremenih i zdravih obroka, posebna se pažnja pridaje upravo ekološki uzgojenom povrću, a koje se dobavlja od lokalnih dobavljača.

Marino Biliškov sa suprugom i Ivo Vrdoljak

Tim koji stoji iza Splitska Coffee & Co. je poznati splitski restoran Zrno Soli, te svojim gostima jamči jedinstveni doživljaj zdravih i nutritivno uravnoteženih jela.

Splitska Coffee & Co. nalazi se na samom ulazu u centar Splita, u Westgate tornju, na adresi Domovinskog rata 61.

Za sve caffe & gastro zaljubljenike ovo je nezaobilazna adresa na kojoj će svim čulima moći uživati u opuštenoj atmosferi i biranim delicijama.

Učitati još
Zatvori