Vino koje vam priča priču dok ga pijete – ovako nešto još nikada nismo vidjeli!

Vino koje vam priča priču dok ga pijete – ovako nešto još nikada nismo vidjeli!

Malo toga govori druženje i zajedništvo kao vino. U ljudskoj povijesti postojale su brojne kulture s nebrojenim pričama. Ipak, dio većine tih kultura bilo je vino. Ono budi emocije, stvara ljubavi i prijateljstva, s njime se slavi i tuguje. S njime nastaju priče. U slavonskim Feričancima nastala je Enosophia koja je na moderan i originalan način započela svoju priču postavši dio tisućljećima duge priče o vinu.

Njihov mladi tim stručnjaka pretočio je svoju strast u brand koji spaja inovaciju i kvalitetu kako bi približili uživanje u vinu prije svega mlađim potrošačima, ali i svima drugima koji vole popiti čašu ukusnog vina. Njihova vizija nije pratiti, već postavljati trendove.

Interakcija s vinom koje pijemo

Priča jednog od prvih vina koje je Enosophia predstavila, Rose Matarougea, nastala je na poseban način.  Na boci se nalazi interaktivna etiketa koja se skenira preko Enosophia aplikacije. Skeniranjem etikete s mjesta na kojem uživate u Matarouge roseu započinjete svoj digitalni let u svjetski poznate vinske regije. Pred vama se otvaraju brojne lokacije koje možete posjetiti, a možete vidjeti i točne koordinate vinograda u kojem raste i sazrijeva grožđe za ovaj osvježavajući rose.

Svaka boca predstavlja priliku za novo putovanje, priliku za neku novu, lijepu priču koju ćete stvoriti uživajući u osvježavajućem roseu u ugodnom društvu. Inovativni dizajn s interaktivnom etiketom podiže iskustvo vina na dosad neviđenu razinu u Hrvatskoj i očituje želju vinarije za postavljanjem trendova. Matarouge je bogatog, punog i trajnog okusa s nenametljivom svježinom i privlačnim voćnim mirisom, a njegova ugodna ružičasta boja asocira na najromantičnije priče o putovanjima po svijetu. 

Enosophia je prvi brand koji je predstavio interaktivne etikete, a osim Matarougea, i graševina Trs No. 5 također priča svoju priču pomoću interaktivne etikete. Skeniranjem etikete Trsa No. 5 pokreće se skladba koja je skladana samo za ovo vino. Okusi graševine ispričani su kroz glazbenu priču koja je stvorena kao predznak za dobar provod, a priča okusa Trsa No. 5 već je prepoznata na međunarodnoj razini te je nagrađena broncom na Decanter World Wine Awardsu. 

Enosophia stvara nove priče

Enosophia je priča inspiracije i domišljatosti, strasti i kreativnosti. Brand stvara vinske priče u kojima, zahvaljujući sadržaju podijeljenom putem interaktivnih etiketa, možemo uživati svim osjetilima. Nadahnuti življenjem u srcu Slavonije, tim Enosophije stvara novi doživljaj vina, a sigurni smo kako će uz čašu Rose Matarougea i Trsa No. 5 nastati puno nezaboravnih priča.

Topliji dani koji su pred nama mnogima su najdraže doba godine jer tada nastaju najvedrije uspomene za cijeli život. Priče koje ćemo ovog ljeta stvarati, sigurni smo, bit će još ljepše uz čašu ovih ukusnih vina. Druženja s dragim osobama dobit će novu dimenziju uživanja.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori