Vodimo vas na događanje vikenda – međunarodni festival ružičastih vina

Vodimo vas na događanje vikenda –
međunarodni festival ružičastih vina

Pink Day – međunarodni festival ružičastih vina tradicionalno svoja vrata otvara u prekrasnom prostoru Muzeja Mimare, ovoga puta u subotu 30. ožujka 2019. Kao i do sada, na Festivalu se predstavljaju  brojne domaće i inozemne stručnjake, proizvođače ružičastih vina, a u okviru Festivala u Festivalu – Green in Pink – i proizvođače ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz Lijepe naše. Omiljenu vinsku manifestaciju obilježit će zanimljive vinske radionice, druženje s maslinarima i vinarima te brojna iznenađenja koja priprema Udruga WOW.

PINK DAY 2019.

Sanja Muzaferija, predsjednica udruge Women of Wine (WOW) i organizatorica Pink Daya, najavila je kako ove godine posjetitelje, ali i vinare, očekuju razna iznenađenja i još ljepši i ružičastiji prostor koji će biti ispunjen optimizmom i veseljem.

„PINK DAY svake godine okupi sve više novih imena i svake godine sve ranije popunimo sva slobodna mjesta – što je potvrda da je naš ružičasti festival postao itekako prepoznatljiv na domaćem i stranom području. Pink boja je simbol i prepoznatljivost naše manifestacije, a ovim Festivalom ne pomažemo samo domaćim vinarima da prezentiraju svoja vina već i stranima da pokažu svoje proizvode na hrvatskom tržištu. No, Pink Day nije samo ispijanje vrhunskih vina, već kroz radionice nastojimo dodatno educirati posjetitelje i sve zaljubljenike u vina. Na Pink Dayu vas čekaju brojni sadržaji pa ne propustite dan ispunjen ružičastim raspoloženjem, kvalitetnu edukaciju, i naravno, neizostavna vrhunska vina. Mi slavimo ženstvenost u okružju cvijeća, optimizma, kvalitetnog ulja i – naravno – najvažnije – odličnog rosea. Vidimo se na Pink Dayu!“- istaknula je Sanja Muzaferija, osnivačica i predsjednica udruge WOW i direktorica Pink Daya.

Ove godine festival donosi i neke novosti i iznenađenja – novi proizvodi iz koje uskoro možete pronaći u Klara Premium Storeu, a ekskluzivno kupiti na Pink Dayu. Radi se o novim proizvodima iz „pink“ linije – Pink lemonade i Klara Pink Lady Smoothie koji su inspirirani upravo Pink Dayom. Također, predstavljena je zanimljiva suradnja Pink Daya s vinskim festivalom već održanim riječkim 3. po redu WineRi na kojem su ugledni sommelieri Mario Meštrović i Darko Lugarić predstavili Pink Day kroz radionicu „Rosei Istre & Kvarnera“, a istoimena radionica održat će se i na Pink Dayu.

Kako je Pink Day ponajprije doživljen kao „ženski festival“, obavezan je lounge bar, tj. prostor za odmor koji ove godine Pink ima u suradnji s Lidlom i Meblom/Kareom, gdje će posjetitelji moći obaviti fotografiranje i odmoriti se te kupiti WOW i Pink Day majice.

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Pink Daya bit će nagrada koju će organizatori dodijeliti prvi puta, potaknuti svakogodišnjim nastojanjima vinara da što ljepše urede svoj izložbeni stol i ukrase ga cvijećem i ružičastim detaljima. Nagrada za najkreativniji stol izlagača su ružičaste slavne Jimmy Choo štikle koje je nemoguće kupiti u Hrvatskoj pa su ekskluzivno za Pink Day stigle ravno iz New Yorka, a vrijednost im je više od 1000 dolara.

Još mnogo zanimljivog sadržaja očekuje Vas na 7. Pink Dayu. Cijena ulaznice za Pink Day iznosi 150 kn, a kupiti ju možete ulazu festivala.

No, troje sretnika ili sretnice moći će osvojiti po dvije ulaznice pošalju li svoje ime i prezime te adresu na [email protected] s predmetom e-maila PINK DAY do 29. ožujka u 8 ujutro, kada ćemo objaviti sretnu dobitnicu i/ili dobitnika. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Blanki Benc, Teni Kurjaković i Luciji Fabijan!

Foto: Unsplash, Rene Karaman

Učitati još
Zatvori