U New Yorku se uskoro otvara restoran sa spektakularnim pogledom na grad

U New Yorku se uskoro otvara restoran sa
spektakularnim pogledom na grad

New York će uskoro postati bogatiji za još jedno mjesto koje će sigurno obožavati kako njegovi stanovnici, tako i turisti. Radi se o modernom američkom restoranu, baru i prostoru za evente nazvanom Peak, a ono najbolje što nudi jest uistinu spektakularan pogled.

Peak se prostire na gotovo 1000 kvadratnih metara i nalazi se na 101. katu zgrade Hudson Yards u kojoj se inače nalazi i Edge, najviši vidikovac na zapadnoj hemisferi. Na katu ispod posjetitelji će na promatračnici velikoj 696 metara kvadratnih moći uživati u pogledu na New York, zapadni New Jersey i državu New York. Onda vam je jasno o kakvom se pogledu radi.

Peak će zauzimati kompletan 101. kat spomenute zgrade. Sastoji se od restorana sa 110 sjedećih mjesta, coctail bara, privatnog dijela za blagovanje i prostora za evente za 300 ljudi. U restoranu će gosti uz večeru moći uživati u pogledu na zapadnu stranu Manhattana i rijeku Hudson, a s takvom pozadinom uopće ne sumnjamo da će vrlo brzo postati hit na Instagramu.

Za hranu je zadužen chef Chris Cryer, na čiji su jelovnik utjecali njegovi dugogodišnji odnosi s lokalnim ribarima, poljoprivrednicima i dobavljačima, kao i njegova osobna predanost održivosti. Što će se točno nalaziti na meniju, još nije poznato.

Peakom upravlja londonska grupacija Rhubarb Hospitality Collection, koja koja upravlja ponudom hrane na lokacijama poput Royal Albert Halla, Sky Gardena i Royal Ascota u Velikoj Britaniji.

Foto: Peak

Učitati još
Zatvori