Zamislite ručak ili večeru na ovoj čarobnoj lokaciji u Istri

Koliko čarobnih prizora Istra pruža, više je i teško pobrojati i ne čudi da upravo ova regija Hrvatske posljednjih tjedana privlači najviše turista željnih novih iskustava i doživljaja. Jedna od postaja na njihovom proputovanju Istrom, vrlo je često stancija Meneghetti, inače vinski hotel i vinarija u kojoj imate viziju rajskog odmora već kada jednom nogom zakoračite u nju.

Restoran u vinogradu

U nepreglednom istarskom zelenilu, među maslinama i vinovim lozama, u neposrednoj blizini Bala, wine hotel, restoran i vinarija Meneghetti mjesto je gdje ćete poželjeti pobjeći od stresa i umora. Rustikalni štih nadograđen je modernim stilom, obilje drveta u unutrašnjosti daje posebnu toplinu, dok kamen na vanjskoj strani priča svoju autentičnu priču. Ova destinacija ekstenzivno je preuređena i svake sezone otkriva neku svoju novu posebnost.

OlivetO Restaurant & Lounge Bar

Nama je ovih dana pažnju privukao restoran na otvorenom, koji djeluje u sklopu Meneghettija. Riječ je o OlivetO Restaurant & Lounge Baru, smještenom u predivnom zelenilu vinograda tik uz bazen. Ondje možete sjesti na snack ili lagani ručak te se u potpunosti prepustiti opuštenoj atmosferi koja vlada.

Ako ovo nije dodatan motiv za barem posjetiti Meneghetti u prolazu, ne znamo što jest!

Foto: Koridor 27 (www.koridor27.com)

1