Mason Burgers & Stuff otvorio franšizu u srcu Trogira, izgleda genijalno
Mason Burgers & Stuff otvorio franšizu u srcu Trogira, izgleda genijalno

Mason Burgers & Stuff otvorio franšizu u
srcu Trogira, izgleda genijalno

Jedan od svima nam omiljenih burger barova, Mason Burgers & Staff, posljednjih godina niže velike uspjehe; 2020. i 2021. godine uvršten je u top 50 najboljih burgera u Europi, 2017. i 2018. je prema ocjenama posjetitelja i gastro kritičara proglašen najboljim burgerom na Zagreb Burger Festivalu, a diljem Hrvatske otvara sve više franšiza i lokacija. U njihovim famoznim burgerima uživamo na velikom broju festivala, pa i u najljepšim beach barovima na obali. Zato nas je izuzetno obradovala vijest o otvaranju nove lokacije koja je objavljena na njihovom Instagram profilu!

Mason Burgers & Stuff u Trogiru

Popularni Mason burgeri specifični su po mekim, mliječnim brioche pecivima, vrhunskoj dry aged beef pljeskavici te lokalnim namirnicama koje se prilagođavaju svim lokacijama. Osvojili su velike titule ali i srca svih obožavatelja ovog popularnog jela, a danas su sinonim za odličan burger gdje god se našli, pa je vijest o otvaranju franšize u staroj gradskoj jezgri prekrasnog Trogira, na adresi Splitska 1, glasno odjeknula.

U Trogiru će osim premium burgera, na novoj lokaciji u ponudi biti i specialty kava i sourdough doručci što je velika novosti. Za više informacija o novitetima u ponudi i terminu službenog otvorenja pratite njihov Instagram profil.

Mason burgere također možete pronaći na lokacijama u Zagrebu, Puli, Fažani, Peroju, Rtu Kamenjak, Novigradu, Vinkuranu, Zambratiji i otoku Levan.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori