Volimo moto tvrtke Aura – rukom ubrano, s ljubavlju pripremljeno

Volimo moto tvrtke Aura – rukom
ubrano, s ljubavlju pripremljeno

Tvrtka ‘Aura proizvodi’ bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi. No, tu su i ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu. Gdje? Na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta.

Od početne proizvodnje za vlastite potrebe razvili su se u obiteljsku tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda. Kvaliteta proizvoda mora biti onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

Aura: okusi za svako nepce

U proizvodnji se mogu naći zanimljive delicije, od džemova koji se rade od maslačka, kupine, maline, borovnice, smokve, šljive i drijena, sve do rakija koje odležavaju do tri godine, pola godine na maceraciji. Nakon toga se talože te pretaču kroz sljedeće dvije i pol godine i do šest puta kako bi se na prirodan način izgubio talog. Baza svih rakija je domaća kuhana rakija od dropa, kruške ili jabuke. Uz tradicionalnu bisku, medicu i teranino, proizvode rakije od kadulje, drijena, rogača, masline i badema, divlje kruške, divlje jabuke, latica ruže, šipka, divljeg voća, peperminta, šljive, suhe smokve te travaricu, medimelu, rakiju bianca i rakiju moscato .

Gdje pronaći Aura proizvode?

Neizostavna je Biska extra koju proizvode jedini na tržištu, proizvedena od bijele imele ubrane isključivo sa stabla jabuke, te barikna rakija Millefrutti. Tvrtka Aura svoje proizvode nudi u boljim vinotekama diljem Hrvatske, trgovinama delicija, renomiranim hotelskim kućama, vrhunskim restoranima te zračnim lukama. Uz to imaju svoje trgovine u Istri koje se nalaze u Humu – najmanjem gradu na svijetu i Buzetu – gradu tartufa gdje se nalazi destilerija u kojoj se odvija i proizvodnja, zatim Novigradu te Grožnjanu – gradu umjetnika, a osim u Istri njihova trgovina je i u Vrbniku na otoku Krku.

Tvrtka Aura na tržištu je prepoznata kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO“.

Pića tvrtke Aura predstavljena su na Journal.hr We Love Local partyju, koji se održao uz podršku hrvatske tvrtke Nord produkt.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori