Proizvodi destilerije Aura idealan su božićni poklon

Proizvodi destilerije Aura idealan
su božićni poklon

Kada je riječ o blagdanskom darivanju, ove smo se godine više nego ikada okrenuli lokalnim proizvođačima. Ako svojim najmilijima želimo pokloniti kvalitetne proizvode, vrhunskog dizajna i još boljeg okusa, pri vrhu liste su proizvodi Destilerije Aura iz Istre.

Njihovi domaći likeri, rakije, džin, čokolade i džemovi u koje su satkani prirodni sastojci ubrani na području Istre, savršen su izbor ovog Božića.

Pravi izbor za poklon ispod bora

Posebnu adventsku notu u sebi ima njihov već dobro znan liker Teranino. Aromatičan, ukusan, laganih alkohola (15,9%), jedinstven, spravljen od voćne rakije, vina terana te 10 začina, od kojih su neki vanilija, cimet, klinčić – prava blagdanska rapsodija za nepce. Osim u Hrvatskoj, njegovu je kvalitetu prepoznao i ostatak svijeta pa je Teranino ove godine u Londonu na prestižnom međunardnom natjecanju “London Spirits Competition” osvojio zlatnu medalju, a na “The Spirits Business” poznatom blind tasting natjecanju, također u Londonu, Master medalju, što je iznad zlatne jer su svi suci liker ocijenili iznad zlata.

Mislimo da je suvišno išta nadodati osim da je ovaj liker aromatičnog mirisa i idealnog okusa pravi izbor za božićni stol ili kao poklon ispod drvca.

Helping Gin Destilerije Aura

Iz Destilerije Aura u prodaju je izašao Helping Gin Karbun. Riječ je o proizvodu čiji se sav prihod od prodaje donira u dobrotvorne svrhe na račun otvoren za pomoć Gradu Zagrebu nastradalom u potresu. Riječ je o 100 komada boca i svaka je numerirana.

“U ovo izazovno vrijeme osjetili smo potrebu pomoći onima kojima je ova godina bila još teža i izazovnija nego svima nama koji se borimo s nedaćama koje nam je donio Covid. Ne smijemo zaboraviti da su neki ove godine ostali i bez krova nad glavom. Helping Gin Karbun je nastao da bi potaknuo dobro u svima nama, da pomognemo ljudima kojima je pomoć potrebna i da nazdravimo zajedno u nadi da smo na pragu jedne bolje godine”, poručili su nam Daša i Mišel iz Destilerije Aura.

Njihova je želja ne stati samo na ovom Helping Ginu, već da on bude samo početak čitavog niza pomoći jer to je najmanje što zajedno možemo učiniti za bolje sutra.

Foto: Destilerija Aura

Učitati još
Zatvori