Nedavno se otvorilo možda čak najcool mjesto u Beogradu

Nedavno se otvorilo možda čak
najcool mjesto u Beogradu

Beogradski Market

Na tisuću kvadratnih metara multifunkcionalnog prostora, na Dorćolu, u ulici Georgesa Clemenceaua 19, od kraja studenog prošle godine nalazi se Beogradski Market. Beogradski Market je prva i jedinstvena food hala u Beogradu, Srbiji, no i regiji. U ovom kratkom vremenu postojanja već je podigla ljestvicu iskustvenog i okusnog doživljaja svega onoga što nam život čini ljepšim i bogatijim – fina gastronomija, umjetnost i dizajn, otkrivanje novog i neobičnog te rušenje granica kako bi se sva osjetilna iskustva spojila na najbolji mogući način. U stalnoj postavi Beogradskog Marketa nalazi se više restorana – predstavnika različitih kuhinja i kulinarske ponude Beograda, no nemojte se zavaravati, Beogradski Market nije samo gastronomsko iskustvo.

Pozitivna energija u prostoru koji osvaja

Beogradski Market je prostor u kome se u formi festivala, radionica, restorana i prodavnica predstavljaju poduzetničke ideje, proizvodi i usluge, s ciljem kvalitetne i uspješne promocije lokalnog stvaralaštva i kako bi se obogatila turistička ponuda Beograda. U prilično prostranom prostoru multifunkcionalnog karaktera očekuju vas prva urbana destilerija u ovom dijelu Europe, restorani, kraft pivari, design shop, cvjećara, koktel bar i još mnogo toga. Beogradski Market donosi bogat kalendar događaja, dobru, pozitivnu energiju, zanimljive proizvode i izvrsne okuse, no i predmete za one s istančanim ukusom i stilom.

Unutrašnje uređenje Beogradskog Marketa eklektičnog je stila. Ovdje stvarno možete naći jako uspješan spoj industrijskog dozajna sa skandinavskim i upcycling detaljima, no i regionalnim detaljima, pop-kulturalnim referencama te kontrastnim trenucima boja, materijala i ambijenta. Jedan tako velik, prostran prostor primarno industrijskog izgleda istovremeno je topao, pozivajući i donosi atmosferu koja prima sve one koji se žele zabaviti, naučiti, vidjeti i kušati nešto novo.

Razni festivali i događanja…

U dosadašnjem kratkom periodu beogradski Market ugostio je manifestacije i festivale Stari zanati u Beogradskom Marketu, Food Market, Dizajn Market, Dječji Market, Beogradski Bazar, organizira Nedjeljni Brunch, Festival bijelog luka, organizira After Work time te predstavljanje molekularne gastronomije. Svi oni koji u Beogradu žele isprobati  nešto novo, drugačije, a što godi svim osjetilima, adresa Georgesa Clemenceaua 19 na Dorćolu je obavezna destinacija.

Kako biste na vrijeme doznali sve novosti koje Beogradski Market sprema pratite njihovu Facebook stranicu, Instagram profil i YouTube kanal.

Foto: Beogradski Market

Preporuka

Zatvori