Baileys loaf – novitet iz Korice koji odmah želimo probati

Da morate birati između slastice i dobro poznatog likera Baileys, što biste odabrali? Mi biramo oboje, a za to je zaslužna Korica!  Zagrebačka craft pekara ususret blagdanima lansirala je novi proizvod – Baileys štrucu. Spoj je ovo čokolade, kakaa, kave i Baileysa. Sami liker u svom sastavu uključuje irski viski i svježu kremu koja je zaslužna za njegovu teksturu. Uz to, tu su i vanilija, šećer i kakao. Kao „cherry on top“ Koricin kolač prekriven je bogatim slojem mascarpone creme te na kraju posut kakaom.

Korica je već godinama jedan od prvih odabira kada je riječ o kruhu. Uz to, croissant s bademima, rolica s cimetom i cruffini s različitim dekadentnim punjenjima samo su neki od bestsellera iz njihove ponude. Tajna njihovih proizvoda je u tradicionalnom, ručnom radu uz korištenje kulture divljeg kvasca starije od 40 godina. Ne sumnjamo da će i ovaj novitet biti prepoznat od strane ljubitelja Korice.

Mi svakako stavljamo ovu poslasticu na listu obaveza za danas, a vi što čekate? Baileys loaf možete pronaći na adresama: Preradovićeva 39, Martićeva 19 i Deželićeva 39.

Foto: Instagram

Tekst: Dora Olujić

0