Stigle su limited edition Baci praline inspirirane Dolce&Gabbanom

Stigle su limited edition Baci praline
inspirirane Dolce&Gabbanom

Kad se spoje dva talijanska velikana, krajnji rezultat uvijek je proizvod izvrsnosti. Upoznajte Baci® Perugina® novo ograničeno izdanje pod nazivom “Dolce Vita” koje slavi talijansku izvrsnost u svijetu – i mode i čokolade, a inspirirano je, ni manje ni više, nego veličanstvenim dvojcem Dolce&Gabbana.

Baci® Perugina® Dolce Vita® jedinstven je okusom, ali i dizajnom, jer predstavlja talijansku kulturu, zanatstvo, naslijeđe i ljepotu u neviđenom iskustvu užitka. Glatka tekstura bijele čokolade s notama vanilije i mekim unutarnjim punjenjem od kakaa, svježih zrna s okusom limuna i cijelog hrskavog lješnjaka daju ovom slatkom tartufu nezaboravan okus kojim će baš svatko barem na trenutak otputovati u čarobnu Italiju i osjetiti dašak Mediterana.

Započnite svoje putovanje odmotavanjem

Ovo ukusno remek-djelo još posebnijim čini 35 ikoničnih ljubavnih poruka s potpisom neraskidivog dvojca – Domenico Dolce & Stefano Gabbana, a u svakom čokoladnom poljupcu nalazi se po jedna. Sve što trebate je odmotati Baci® Perugina® Dolce Vita® i prepustiti se svim čarima jedinstvenih okusa i tekstura. Svaki zalogaj jednostavno je izvanredna eksplozija užitka.

Tradicija Baci® Perugina®, stvorena s ljubavlju od 1922. godine, i inspiracija Dolce&Gabbane, danas su spojeni u opsežan projekt koji odražava šarm i ljubav prema talijanskom okusu. Ovo ograničeno izdanje želi doprijeti do svih dijelova svijeta kako bi osvojilo ne samo srca Talijana, već i ljubitelje talijanske kulture, tradicije i stila. Danas više nego ikad svijet čokolade predstavlja kulturu, stil, inovativnost, istraživanje i okus.

Čokolada koja je u modi

Ikonične boje i grafički elementi podsjećaju na majstorstvo, ljepotu i talijansku tradiciju – uzorne vrijednosti koje su oduvijek odlikovale sve Dolce&Gabbana kolekcije.

Suradnja između stručnjaka za čokolade i veličanstvenih modnih dizajnera stvorila je autentičan proizvod koji će samo unaprijediti povijest nastavljajući dugogodišnju tradiciju inovacija, ali i strast prema stvaranju kvalitetnih proizvoda.

Baci® Perugina® Dolce Vita® ograničeno izdanje trenutno je dostupno samo u Kauflandu.  

Foto: PR

Učitati još
Zatvori