5 radionica koje se u Kuhaoni održavaju u ožujku

5 radionica koje se u Kuhaoni
održavaju u ožujku

kuhaona-ožujak

U ožujku Kuhaona nudi mnoge zanimljive teme i nove okuse sa svih strana svijeta.

Mjesec otvaraju radionicom s novom suradnicom, Izabelom Furjan, slastičarkom koja je zbog svoje ljubavi prema kuhanju promijenila profesiju te kao pastry chef radila u nekoliko domaćih i stranih restorana. Danas radi kao glavni pastry chef u restoranima ManO i ManO2. Nastavljaju s poznatim talijanskim predjelima uz Sandru Rončević te neobičnim puding kombinacijama s Marinom Sanguinetti. Kako je tajlandska kuhinja i nadalje jedna od traženijih ovoga puta jelovnik za nju osmislio je Stephen Breslin. Kako će slatko započeti, tako ćemo mjesec i završiti finim uskrsnim pecivima i slasticama na subotnjoj radionici uz Sandru.

Odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i druženja!

Teme radionica

10.03.2018. (subota)
SLASTICE S POVRĆEM – Predavač: Izabela Furjan
Trajanje radionice: 10.00 – 14.00 sati
Koristite li povrće u pripremi slastica? Naša nova suradnica, slastičarka Izabela Furjan, pokazat će vam kako klasične recepte pripremiti uz dodatak nekoliko vrsta povrća. Tako ćete na radionici pripremiti 3 vrste slastica s tri različita premaza i glazura i to redom – Kolač od mrkve s frostingom od krem sira, Kolač od čokolade i cikle s čokoladnim ganacheom, te Kolač od limuna i tikvica s glazurom od limuna. Tko može ovome odoljeti?
Napomena: Maksimalan broj polaznika je 10 osoba.
Cijena radionice: 500,00 kn

13.03.2018. (utorak)
PRIMI PIATTI – TALIJANSKA PREDJELA – Predavač: Sandra Rončević
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Na ovoj radionici naučit ćete tehnike pripreme nekoliko najpoznatijih talijanskih predjela. Ručno rađene tagliatelle u umaku od rajčice, Rižoto s radičem i Gnocchi od bundeve u umaku od maslaca i kadulje naći će se na jelovniku koji je osmislila Sandra Rončević, velika ljubiteljica talijanske kuhinje.
Cijena radionice: 400,00 kn

Puding od tapioke

Puding od tapioke

15.03.2018. (četvrtak)
SLASNI PUDINZI – Predavač: Marina Sanguinetti
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Puding je rado viđena slastica koju vole i mali i veliki, a na ovoj ćete radionici naučiti kako pripremiti neke ne tako uobičajene kombinacije. Marina Sanguinetti za vas je osmislila tri zanimljiva recepta i to redom Puding od kruha i karameliziranih jabuka, Puding od tapioke s kokosovim mlijekom i mangom, te Puding od riže s preljevom od crvenog bobičastog voća.
Cijena radionice: 400,00 kn

20.03.2018. (utorak)
THAI KUHINJA – Predavač: Stephen Breslin
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Radionica tajlandske kuhinje jedna je od najtraženijih naših radionica te smo je odlučili ponoviti i to sa chefom Stephenom Breslinom koji je pripremio zanimljiv jelovnik. Krećemo s Tom yum juhom (ljuto-kisela juha od povrća i kozica), nastavljamo s Yum nua (salata od govedine i krastavaca začinjena umakom od limete), a završavamo s Massaman pilećim curryjem.
Napomena: Radionica je na engleskom jeziku.
Cijena radionice: 400,00 kn

Hot cross buns

Hot cross buns

24.03.2018. (subota)
USKRSNA PECIVA I SLASTICE – Predavač: Sandra Rončević
Trajanje radionice: 10.00 – 14.00 sati
Uskrsni običaji razlikuju se od zemlje do zemlje pa tako i priprema različitih slastica i peciva. Kako bi ovaj Uskrs pripremili ne tako klasične kolače pridružite nam se na radionici koju je za vas osmislila Sandra Rončević na kojoj ćemo pripremati tradicionalna engleska peciva – Hot cross bunse, Pulla – finsku pletenicu s kardamomom, te Pastiera napoletana – napuljski uskrsni kolač.
Napomena: Maksimalan broj polaznika je 10 osoba.
Cijena radionice: 500,00 kn

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.

Foto: Kuhaona, Pixabay

Učitati još
Zatvori