6 adresa na kojima ćete pronaći najljepše cvijeće za Valentinovo

Bliži nam se Valentinovo, mogli bi reći najromantičniji dan u godini, a ima li boljeg poklona od buketa predivnog svježeg cvijeća? U ovim cvjećarnicama možete naručiti cvjetne bukete i iznenaditi voljenu osobu.

Poklonite cvijeće

Ovaj dan tu je da nas podsjeti na ljubav i na iskazivanje pažnje minimalnim gestama koje nam uvijek najviše znače. Najljepši i najromantičniji pokloni često su oni najbazičniji. Buket svježeg cvijeća, cvjetni aranžmani ili jednostavni svežanj crvenih ruža nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom. Ovog Valentinova iznenadite voljenu osobu dostavom cvijeća na kućni prag. Izdvojili smo neke od cvjećarnica u kojima možete izabrati različite cvjetne aranžmane, bukete ili pojedinačne cvjetove, a oni će ih dostaviti ravno vašoj voljenoj osobi.

Blooming.hr

Dostupna svaki dan i u svako doba dana, online cvjećarnica Blooming.hr nudi usluge dostava cvijeća na 101 način. Sve što trebate je odabrati jedan od svježih cvjetnih aranžmana ili buketa putem njihove web stranice i upisati adresu na koju će ga oni dostaviti i odabrati vrijeme kada želite da mirisni poklon bude dostavljen. Oduševljenje i iznenađenje kod osobe koja ga prima zasigurno neće nedostajati, osobito sada kada takve znakove pažnje najmanje očekujemo.

Galerija RL

Kada ušećete u prostor Galerije RL u ulici kneza Ljudevita Posavskog 25, otkrivate najljepše od prirode u skladnim cvjetnim pričama. Ruže, božuri, ranunkule, hortenzije, jorgovan, delfinijum, dalije, amarilis, samo su neke od cvjetnih vrsta koje će pokazati ljepotu cvijeća, biti dio vašeg velikog dana i stilske vizije. Inspiraciju vlasnica pronalazi u prirodi, kulturi, umjetnosti, a vi inspiraciju za poklon pronađite u ovoj galeriji.

Lela design

Mjesto na kojem kreativnost ne poznaje granice svakako je Lela Design, online flower shop i studio koji se specijalizirao ne samo za impresivne cvjetne aranžmane, već i za planiranje vjenčanja i osmišljavanje vizualnog identiteta na istima. Posljednjih dana, upravo na Instagram profilu studija Lela Design viđamo bukete koji nam jedan za drugim oduzimaju dah, koji su satkani od najljepšeg sezonskog cvijeća i koji su ne samo elegantni, već i vrlo vedri, zaigrani i tako romantični. 

Bloosom and bloom

Nadahnut ljepotom i neraskidivom ljubavlju prema cvijeću, Blossom & Bloom™ stvara i dostavlja emotivne cvjetne priče koje će vam zauvijek ostati u sjećanju. Bilo da ih darujete ili primate kao poklon. Posjetite njihovu cvjetnu flowerbox galeriju na adresi Vlaška 92 ili odaberite buket i dostavu putem njihovog web shopa. Brzo, diskretno i jednostavno. Njihovi buketi bazirani su na ružama. Kako bi ispunili sva osjetila savršenim doživljajem, biraju samo besprijekorne i svježe cvjetne primjerke koje aranžiraju u jedinstvene kreacije unutar posebno dizajnirane kutije.

Royal Gardens

Royal Gardens collection pruža izuzetan cvjetni doživljaj u artiklima s dugotrajnim ružama, kombinirajući zavodljivu cvjetnu esenciju s jedinstvenim procesom očuvanja dugovječnosti kako biste u njihovoj ljepoti mogli uživati i više od godinu dana. Posvećeni nabavci samo najljepših, raskošnih i kvalitetnih svježih cvjetova na svijetu, njihovi ručno brani cvjetovi dolaze s bujnih, živahnih polja direktno u vaše ruke. Doživite svu ljepotu cvijeća kroz jednostavne (klasične) forme kreirane po Vašem odabiru. Naglasak stavljaju na odabir visokokvalitetnih materijala koji omogućuju dugogodišnju i višenamjensku uporabu, pa posebno dizajniraju kutije za pohranjivanje, dimenzijama prilagođenim za ekonomično korištenje, a koje imaju i funkciju vaza.

JS Atelier

JS Atelier cvjetni konovi i predimenzionirani buketi ostavljaju bez riječi. Ako ovog Valentinova želite izaći iz okvira i pokloniti nezaboravan poklon svoju dozu inspiracije možete sigurno naći u ponudi cvijeća i već prepoznatljivih cvjetnih konova JS Ateliera. Cvjetni kon, originalni cvjetni poklon u novom trendy chic pakiranju osmislio je tim JS Ateliera. Kon je na veliku radost tima JS Ateliera postao neizostavan poklon na listi želja mnogih djevojaka i žena.

Foto: Unsplash, Instagram

0