Danas se obilježava Svjetski dan spavanja

Danas se obilježava Svjetski dan spavanja

Dormeo-World-Sleep-Day16

IZA SVAKOG USPJEHA KRIJE SE KVALITETAN SAN

Poznata izreka kaže: “Jedna jabuka na dan, tjera doktora van.” Svi znamo koliko je hrana važna i kako bez nje ne možemo biti zdravi niti živjeti. Jednako tako, poput hrane i pića, za život nam je potreban zdrav i kvalitetan san! Pogrešno se smatra kako se tijekom sna naše tijelo i um “gase” – zapravo je obrnuto. San je iznimno živa i moćna aktivnost. Tijekom sna odvijaju se važni procesi: pomlađujemo se, rastu mišići, dolazi do obnove tkiva, pohranjuju se sjećanja te poboljšava pamćenje i proces učenja.

Spavanje utječe na donošenje odluka, emocionalnu inteligenciju, veze, produktivnost i kreativnost. Možemo reći kako bez sna nema života, a kamoli uspješnog života u kojem možemo ostvariti svoje potencijale i postati najbolja verzija sebe. Stoga se svi mi, kako bismo postigli uspjeh u životu, trebamo naspavati na najbolji mogući način, a to znači – uz Dormeo asortiman!

Dormeo-World-Sleep-Day

Dormeo obilježava Svjetski dan spavanja

Upravo zato, kako bi educirali javnost o važnosti spavanja i ispravnog odabira asortimana, Dormeo svake godine u ožujku obilježava Svjetski dan spavanja! I ove godine radi to na sebi svojstven način: revijalnom rukometnom utakmicom koja će se održati u subotu, 17. ožujka, ŠC Gripe u Splitu. Rukomet će, uz male male sportaše iz rukometnog kluba Balić&Metličić zaigrati i Luka Nižetić, Ana Miščević, Lucija i Ana Zaninović, Giuliano Đanić, Guy Pardillos, Stephan Macchi, Stipe Žunić, Mirella Meić i Damir Mihanović Čubi, dok je za vođenje programa zadužena Dormeo ambasadorica Doris Pinčić Rogoznica.

Dormeo kampanjom želi ukazati na važnost zdravog sna kao temelja kvalitetnog i uspješnog života, a poruka koju ovom prilikom šalje glasi: “Iza svakog uspjeha krije se kvalitetan san”.

Pridružite se i vi Dormeo brendu u obilježavanju Svjetskog dana spavanja i dođite u subotu, 17. ožujka u malu dvoranu ŠC Gripe u Splitu – rukometna utakmica počinje u 11:30 h. Navijajte, dobro se zabavite i uživajte u brojim iznenađenjima koja je Dormeo pripremio za vas!

A uz to samo od 15. do 26. ožujka Dormeo vam donosi posebnu ponudu – odličnih 15% popusta na Dormeo madrace. Više o ponudi doznajte na linku.

Učitati još
Zatvori