Još šest dana do osmog Harryja Pottera

Još šest dana do osmog Harryja Pottera

harrypottercursedchild1

Nakon što je službeno objavljeno kako će na londonskom West Endu biti postavljena predstava prema motivima iz sage o Harryju Potteru iz pera J.K. Rowling, fanovi su bili oduševljeni. ‘Osmi Harry Potter’, nakon što se spisateljica zaklela da neće nastavljati priču o malom čarobnjaku, još je veću euforiju izazvao kad smo saznali da će scenarij predstave biti ukoričen u knjigu koju ćemo moći dodati u svoju kolekciju na polici.

harrypottercursedchild2

Iako su se pretpremijere mogle ‘uloviti’ u Londonu još od lipnja, bilo je svima strogo zabranjeno dijeliti detalje i radnju koju su vidjeli na daskama kako ne bi upropastili iznenađenje budućim gledateljima. Čekala se službena svjetska premijera koja će se održati 30. srpnja, a dan nakon u prodaju će stići i knjiga za sve one koji ne mogu tako lako doći do britanske prijestolnice.

Zadnji dio sage u kojem su Harry i Ginny te Ron i Hermione ostavili djecu ispred platforme 9 i 3/4 dobiva svoj epilog, devet godina nakon što smo čitali knjigu ‘Harry Potter i darovi smrti’. Harry radi u Ministarstvu magije i otac je troje djece, a njegov najstariji sin Albus ponekad se teško nosi s nasljeđem koje mu je ostavio njegov slavni otac. I to je sve što je za sada poznato, dok kritike predstave i knjige službeno ne izađu u javnost nakon premijere.

harrypottercursedchild3

Učitati još
Zatvori