Terra Ceramica ima novu kolekciju – Grumen vaze
Terra Ceramica ima novu kolekciju – Grumen vaze

Terra Ceramica ima novu kolekciju
– Grumen vaze

Terra Ceramica domaći je brend keramike koji naprosto obožavamo. Iza brenda stoji kiparica Tea Radić, a o njezinim radovima već smo pisali nekoliko puta. Sada je za nas pripremila nešto novo, kolekcija Grumen koja je sastoji od neobičnih vaza koje smo već pikirali za naše interijere.

Kolekcija Grumen 

Zašto grumen? Zato što sama riječ označava komad, komadić čega a u ovom slučaju evocira na komad zemlje koji je bio inspiracija i vodilja prema oblikovanju gline u formu vaze. Za dimenzije sam uzela spojene dlanove, odnosno koliko stane u njih. Samim tim, govorimo o malim vazama odnosno minijaturama koje imaju kako uporabnu tako i dekorativnu vrijednost obzirom funkcioniraju same za sebe s čisto estetskim ciljem.

 

Obzirom na veličinu vaze, one mogu podržati jedan cvijet ili grančicu/travku, nisu namjenjene (a ni zamišljene) za velike (kao ni kupovne) bukete već za komadić prirode koji u šetnji i prolazu možete ubrati i ponijeti sa sobom.

 

Svaki komad je oblikovan ručno i unikatan, a kolekcija će biti ograničena na 25 komada od toga će svaki biti numeriran. Što se tiče izbora gline, birala sam tople i zemljane tonove terracotte, lila-žute. Vaza po cijeni od 56 eura možete naručiti na Terra Ceramica Instagramu. 

Foto: Terra Ceramica

Učitati još
Zatvori