SOBA.hr – novi domaći concept store s genijalnim dekorativnim predmetima za dom

SOBA.hr – novi domaći concept store s genijalnim dekorativnim predmetima za dom

Kroz kratko su vrijeme naši domovi postali multidisciplinarni prostori koje više ne koristimo samo za spavanje, tuširanje ili opuštanje nakon posla. Izbrisali smo granicu između doma i ureda, odmora i rada kao javnog i osobnog života. Naši domovi postali su pravi odraz onoga što mi uistinu jesmo i onoga što radimo. Mi smo kao jedinka postali dom. Upravo iz tog razloga pokrenuto je novo mjesto za ljubitelje dizajna – SOBA.hr koji će nam omogućiti da iz udobnosti svog doma uživamo u svim novostima iz dizajnerskog svijeta.

Soba.hr

Potreba da prostor ispunimo lijepim stvarima i stvorimo atmosferu u kojoj se dobro osjećamo svima nam je blisko poznata. SOBA.hr pruža vam da iz udobnosti doma, iz kojeg sve rjeđe imamo naviku tražiti dizajnerske predmete na prenapučenim policama trgovina, otkrijete nove umjetnike, dizajnere i predmete koji će vam se svidjeti. SOBA.hr je pomno uređena kolekcija djela novih dizajnera, obrtnika i umjetnika predstavljenih u jedinstvenoj digitalnoj galeriji koja četveromjesečno donosi nove tematske
kolekcije. SOBA kao takva, predstavlja dizajnerske i umjetničke predmete / proizvode koji imaju elemente istraživanja novih materijala i suvremenih tehnika, oslanjajući se na zanatsku proizvodnju nudeći proizvode koji odgovaraju etičkoj i savjesnoj potrošnji resursa.

O osnivaču

Inovativan i održiv dizajn proteže se i na aspekt života i pristupa radu osnivača sobe Maria Vurdelje, produkt dizajnera s fundusom ideja koje još trebaju biti ostvarene i mali poduzetnik na početku puta. Svoju je ideju o SOBI prenio u stvarnost i vjeruje da promišljeni dizajn poboljšava ne samo naše sobe, već i naše živote. Za sebe kaže da se oduvijek osjećao kao multipraktik mašina iz koje mnoge kreativne stvari i ideje ispadnu van kao plod mašte kasno u noć, trenutne inspiracije i uz naravno puno rada.

Mario Vurdelja, osnivač

Povezivanje online-offline svijeta

Kroz dane ispred nas očekuju se novi inovativni pristup povezivanja online i offline svijeta. Baš kao na održanom Check-in eventu by SOBA gdje su posjetioci mogli prvo uživo vidjeti sve predmete koji su odabrani za jesensku kolekciju SOBE, a tek ih onda pronaći online, saznati više o njima i njihovom nastajanju, ali ih i kupiti. Tako zasigurno možemo očekivati svaka 4 mjeseca novi event SOBE koja će predstaviti novu kolekciju, novu temu koja se obrađuje te nove dizajnere na hrvatskom, ali i regionalnom tržištu. No, kako ne bi propustili trenutno predstavljenu jesensku kolekciju predmeta i proizvoda, pozivamo vas da na stranici www.soba.hr već danas otkrijete tko je i što je to u SOBI.

Foto: Mario Dobrečević

Učitati još
Zatvori