Seascape – ultimativni uzorak za ljetnu sezonu koji želimo na zidovima

Seascape – ultimativni uzorak za ljetnu
sezonu koji želimo na zidovima

@beth.moffat

Iako nas vremenski uvjeti baš ne ohrabruju za odlazak na more ili razmišljanje o ljetu, prognoza će se – barem prema najavama uskoro stabilizirati. S obzirom na to da smo polovinu svibnja već odradili, ljetni praznici stići će i prije nego li ih očekujemo. Odlazak u toplije krajeve gdje će zvukovi valova zamijeniti buku gradskih motora za mnoge će biti savršena vizija godišnjeg odmora.

@beth.moffat

Morski pejzaž je nešto što volimo vizualizirati čak i ako nismo na plaži. Divne plaže daleke Australije poslužile su kao inspiracija za print posteve koje krasi seascape uzorak. Upoznajte talentiranu Bethany Moffat koja kreira sanjive slike stvorene za ljetne interijere.

Seascape posteri za ljetni ugođaj

@beth.moffat

Mnogi slikari i umjetnici složit će se da je talenat i strast prema stvaranju često veća od želje da upišu fakultet i krenu u pohod za diplomom. Tako je otprilike krenuo i stvaralački put mlade Australke koja je svoj zanat ‘ispekla’ sama. Naime, svoju ljubav prema slikanju i crtanju za početak je vježbala u domu, a postere su ubrzo zamijetili njezini prijatelji i bližnji te predložili da pokrene vlastiti brend. Valovi i morski svijet u cjelini, oduvijek su plijenili pozornost, a u njima postoji nešto magično, umirujuće i intimno.

Valovi kao inspiracija

@beth.moffat

Tako je nastala kolekcija postera koje krasi morska atmosfera- seascape. Raskošne nijanse i divni vizuali dočaravaju fizički aspekt valova i tjeraju svakoga tko ih gleda da ih promatra iz drugačije perspektive. Seascape posteri već na prvi pogled bude sentimentalne osjećaje i potiču na promišljanje o dubinama oceana i svemu što oni skrivaju.

@beth.moffat

Tehnika bojanja olovkama u boji jedna je od najsofisticiranijih, no ipak je poštena vješta i spretna ruka kako bi slika prikazala pokret i izazvala emociju. Ako ljetne praznike provodite u gradu ili na nekom mjestu daleko od mora, atmosferu u domu dočarajte šarmantnim posterima za zidove koje možete pogledati i na službenoj stranici.

@beth.moffat

Foto: Instagram (@beth.moffat)

Učitati još
Zatvori