Cvijeće od perlica je novi ljupki detalj za dom koji želimo

Cvijeće od perlica je novi ljupki
detalj za dom koji želimo

Male stvari ono su što život oduvijek čini ljepšim. Unutar naših domova to su dekorativni detalji. Od ilustracija koje krase zidove do knjiga i zanimljivih detalja na policama, dekorativni detalji svaki prostor pretvaraju u dom. U potrazi za najposebnijim detaljima koji će u naš dom preslikati dio našeg karaktera i osobnog stila uvijek ćemo zaviriti u kolekcije dizajnerskih brendova posvećenih interijerima, u Ikeu, u home linije high street brendova, ali i na Instagram koji nam uvijek otkriva odlične nove indie brendove posvećene kreiranju najposebnijih i najkreativnijih detalja za dom.

 Posljednji indie brend koji smo otkrili na Instagramu je Perlebinderiet, skandinavski brend koji izrađuje cvijeće od perlica.

Cvijeće od perlica je novi hit detalj

Kao dio nostalgičnih trendova koji nas vraćaju nekoliko desetaka godina unazad, prije nekoliko sezona vratili su se šarmantni komadi nakita izrađenih od šarenih perlica koji nas neodoljivo podsjećaju na one koje smo nosili prije dvadesetak godina. Iste šarene perlice indie brend Perlebinderiet iskoristio je kao bi kreirao nove hit dekorativne detalje za dom. Baš kao što nakit od perlica daje našim svakodnevnim kombinacija, cvijeće od perlica u svaki kutak našeg doma unijet će dozu šarma i nostalgije.

U raskošnoj paleti boja i oblika, Perlebinderiet kolekcija donosi savršeno cvijeće od perlica za baš svaki dom koje možete stilizirati na nekoliko različitih načina – u vazi kao buket u kojem ćete uživati godinama ili kao jedan statement cvijet, kao dio dekoracije na policama ili na zidu.

Kako izgleda Perlebinderiet cvijeće od perlica, pogledajte u nastavku, a naručiti ga možete na Instagram profilu brenda @perlebinderiet.

Učitati još
Zatvori