Obožavamo novu kolekciju keramičkih šalica Marinski Heartmades

Obožavamo novu kolekciju keramičkih
šalica Marinski Heartmades

Taman je vrijeme od popodnevne kave koja nam je prijeko potrebna za preživljavanje današnjeg ‘malog petka’. I tako dok stavljamo grijati vodu, oko nam pada na preslatke, nove Daydream šalice, koje su od danas dostupne na stranicama našeg domaćeg brenda Marinski Heartmades.

Marinski Heartmades Daydream collection

Šalica u ruci i glava u oblacima – tako nam oni dočaravaju njihovu novu Daydream kolekciju. „Pastelne boje, cvjetni motivi, osjećaj magle… Ima nešto u spoju podglazurne olovke, prozračnog pejzaža u akvarelu i 24-karatne zlatne iskrice zbog koje se jednostavno osjećam dobro.“ – kaže Marina Marinski koja je vlasnica brenda. Njene ruke zaslužne su za svaki komad koji izađe iz ove male tvornice keramike. S obzirom da je riječ o ručnom radu, svaka je šalica jedinstvena i razlikuje se od komada do komada, ali u tome je i čar ručnog rada.

Keramika je ono čime se Marina bavi svaki dan i apsolutno je prepuštena tome, što se i vidi iz svakog njenog proizvoda. Od šalica, zdjela i vaza preko dekoracija i nakita. Svaka kolekcija priča neku svoju priču, a ova ipak najposebniju do sad. Daydream šalice dolaze u dvije veličine – cappuccino i latte. Novost kod latte šalica je što mogu biti i u varijanti sa zlatnom okruglom drškom. Pastelne mrlje i zlatni detalji neodoljivo nas podsjećaju na njihovu Landscapes kolekciju iz koje kući pijemo svoju prvu jutarnju kavu. Ono što ih razlikuje su crteži raznolikog cvijeća, a fora je stvar što su ove šalice oslikane čak i iznutra. Oduševljenje jednostavno ne možemo sakriti i veselimo se vidjeti što se još kuha u maloj tvornici keramike u Kastvu.

Kad smo kod kuhanja, voda za kavu nam je spremna.  I što nam na kraju preostaje? – uživati u toplom gutljaju i sanjati da svoju kavu pijemo baš iz jedne ovakve šalice!

Foto: Marinski Heartmades

Učitati još
Zatvori