Jeste li već zgrabili svoju Graffiti na Gradele majicu?

Jeste li već zgrabili svoju
Graffiti na Gradele majicu?

Graffiti na Gradele ima jako cool unisex majice

Graffiti na gradele su 2018. godine imali svoje najveće i najbolje izdanje do sada! Festival koji je kroz godine mijenjao vizuru Bola na Braču, dovodio mladost na otok i Boljanima ostavljao umjetnost na zidovima nastavlja sa svojom misijom urbanizacije otoka i odlične ljetne zabave.

Datumi koje smo si svi zabilježili u svoje rokovnike jesu od 25. do 27. srpnja! Bol će ponovno biti centar graffiti i hip-hop kulture s međunarodnim predznakom, a građani će se ponovno moći hvaliti da žive u gradu kroz koji ljeti cirkuliraju najveća domaća, regionalna i međunarodna imena ulične umjetnosti, hip-hop glazbe i ljudi nasmiješenih lica i preplanulih tijela. Do tada, Graffiti na Gradele donose jako cool sweatshirt majice! Ružičaste, žute, baby plave, sive, jarko crvene, bordo, sive i crne s prepoznatljivim Graffiti na Gradele znakom.

Vizual koji krasi poleđinu majice potpisuje Graffiti na Gradele umjetnik Sarme, dok je kampanju fotografirao Vjekoslav Azenić. Modeli su također iz Graffiti na Gradele ekipe – članovi grupa High5 i Krankšvester, a koje ćete imati prilike slušati i ovog ljeta u Bolu na Braču!

Dvoje sretnika i/ili sretnice moći će osvojiti ružičastu M ili sivu L majicu pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila GRAFFITI NA GRADELE RUŽIČASTA M tj. GRAFFITI NA GRADELE SIVA L  do 29. ožujka u 8 ujutro, kada ćemo objaviti sretnu dobitnicu i/ili dobitnika. Slobodno šaljite e-mailove za obje majice. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Foto: Vjekoslav Azenić

Učitati još
Zatvori