Brend Zlatna ima fora keramiku za uskrsna jaja

Brend Zlatna ima fora keramiku
za uskrsna jaja

Uskrs je bliže nego što mislimo, zato je sada idealno vrijeme da krenete na vrijeme pripremati dekoracije. Brend koji se bavi keramikom, ZLATNA, izbacio je novu liniju keramičkih postolja za jaja koja će se sigurno naći na našem stolu ovih blagdana.

Zlatna porculan

Iza brenda ZLATNA stoje Zlatina & Tsvetomir – vlasnici, dizajneri i keramičari.

“Mi smo mladi par (Zlatina 24, Tsvetomir 27) koji s obje ruke stvaramo tu lijepu likovnu umjetnost u modernom stilu. Dizajniramo i stvaramo ZLATNA porculanske proizvode u našem studiju u blizini povijesnog Plovdiva, Bugarska. Jamčimo da ćete primanjem našeg artikla osjetiti ljubav i brigu koji su u njega uloženi! Mi smo mladi obrtnici, zaljubljeni jedan u drugog, u život i svoj posao i pozivamo vas da postanete dio ove lijepe, likovne umjetnosti i tisuća zadovoljnih kupaca diljem svijeta. Uzbuđenje kada napravite nešto što volite, a zatim to pošaljete da vas voli netko drugi s druge strane svijeta, jednostavno je čarobno.”

Mi smo definitivno pronašli brojne zanimljive predmete na njihovom Instagram profilu i Etsy shopu, a prigodne zdjelice za jaja posebno su nas oduševile, a vjerujemo da će i vas.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori