Ana Tevšić Nauković ima divne nove ilustracije kojima ćete poželjeti ukrasiti svoj dom

Ana Tevšić Nauković ima divne nove ilustracije kojima ćete poželjeti ukrasiti svoj dom

Hrvatska dizajnerica Ana Tevšić Nauković, prije nekoliko je godina u Dežmanovom prolazu stvorila svoj kreativni mikro kozmos i od onda nas oduševljava svakim novim projektom koji nosi njen potpis. Od tematski oslikanih izloga koji su postali među prepoznatljivijima u gradu pa sve do Aninih dizajnerskih proizvoda, koji ne samo upotpunjavaju, već i uljepšavaju naš svakodnevni život.

I u ljetnoj sezoni Ana za nas ima mnoge novosti. Osim što je nedavno promijenila koncept svog –L,A. design studija i dodala mu novu kreativnu platformu imena All That’s New, tu je i njena ABSTRACTS kolekcija ilustracija koja nas je osvojila na prvi pogled. Zato smo našu poznatu dizajnericu morale pitati više o novitetima na kojima je radila:

“All That’s New ime je pod kojim prikazujem sve svoje radove (ilustracije, projekte, proizvode, posebne narudžbe), kako nastaju i što me inspirira. Nakon 5 godina rada isključivo produkt dizajna, odlučila sam dati više prostora kreativnosti i naručenim projektima, što je dovelo i do novog weba www.allthatisnew.com putem kojeg sada prikazujem sve aktualne projekte i proizvode.  –Love, Ana. design studio ima dio toga u ponudi, poput ABSTRACTS kolekcije.

ABSTRACTS kolekcija sastoji se od 12 ilustriranih motiva inspiriranih zalaskom sunca, morem i ljetnim voćkama. Dostupne su u dva formata – A4 format (210 x 297mm) i A3 format (297 x 420mm) – po pristupačnim cijenama, a moguće ih je naručiti ovdje: https://bit.ly/2KYNXlw

Nama se već sad teško odlučiti za favorita između ovih 12 divnih ilustracija, no jedno je sigurno, koji god izabrali nećemo pogriješiti, a motivi iz ABSTRACTS kolekcije uljepšat će svaki kutak doma.

Foto: All That’s New

Učitati još
Zatvori