Godišnjica kultne serije Prijatelji

Godišnjica kultne serije Prijatelji

via GIPHY

Prijatelji prije 23 godine

Cijelo jedno desetljeće, od 1994. do 2004. godine, bili su omiljena večernja televizijska razonoda milijunima gledatelja diljem svijeta. Danas obilježavamo točno dvadeset i tri godine od emitiranja prve epizode ove genijalno TV serije, a kao najbolji hommage seriji i luckastim likovima, predlažemo mini maraton od bar pet epizoda za redom. Smijeh, dobro raspoloženje, pametan humor i odlična atmosfera su garantirani.

Sjetimo se, te davne 1994. godine je neobavezna šetnja Chandlera, Joeyja, Monice, Phoebe i Rossa Central Parkom u New Yorku bila naprasno prekinuta kada je Rachel dotrčala, pobjegavši sa svojeg vjenčanja. Ušla im je u živote (nekima se vratila!) tako naglo, no kako ćemo epizodama i sezonama kasnije vidjeti bio joj je to najbolji potez u životu.

 

via GIPHY

via GIPHY

Vječna i neponovljiva serija

Velika i neponovljiva popularnost serije potvrđena je i s mnogo nagrada – 62 Emmyja te čvrsto mjesto najgledanije serije desetljeća. Serija se još uvijek reprizira diljem svijeta, a Comedy Central često pušta maratone sezona. Šestero prijatelja ostvarilo je zavidne karijere i nakon što se serija prestala emitirati, no svaki od njih je ostao zauvijek obilježen kao jedan od luckastih likova serije Prijatelji.

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

Učitati još
Zatvori