Kultni film Labirint dobiva nastavak

Kultni film Labirint dobiva nastavak

david-bowie-jennifer-connelly-labyrinth-1986

Sredinom 1980-ih, točnije 1986. u kina je došla jedna od najljepših filmskih bajki – Labirint (eng.’Labyrinth’) režisera Jima Hensona. Film je to koji je donio priču o šesnaestogidišnjakinji koja ima točno trinaest sati da nađe izlaz iz labirinta kako bi spasila svog mlađeg brata, kojeg je uzeo kralj Goblina.

Ulogu djevojke tada je fantastično odglumila Jennifer Connelly, dok je misterioznog kralja Goblin Jaretha glumio David Bowie. Jareth je tajanstveni, čovjekoliki kralj koji vlada Podzemljem Goblina preko 1300 godina.

Režiser Fede Alvarez trenutno adaptira poznati ‘The Girl in the Spider’s Web’, no ono što sprema nakon toga je stvarno jedno veliko iznanađenje za sve obožavatelje ovog kultnog filma iz 1986. Alvarez planira nastavak filma ‘Labirint’, odmah nakon ‘The Girl in the Spider’s Web’. Nastavak će biti združena produkcija TriStar Pictures i The Jim Henson Co.

Iako je Alvarez poznat po horor filmovima, vjerujemo da bi jedan ovakav triler fantasy žanr bio odličan iskorak iz njegovog uobičajenog opusa.

MV5BMTQ4NzU1MjUwNl5BMl5BanBnXkFtZTgwOTEwOTk3MDI@._V1_SX1500_CR0,0,1500,999_AL_

maxresdefault

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori