Uzmite u ruke ove knjige – nećete se moći prestati smijati

Uzmite u ruke ove knjige – nećete
se moći prestati smijati

Siječanj je bio dug, siv i pomalo depresivan. Sada je pravo vrijeme da uzmete ove knjige u ruke i smijehom otjerate svo to sivilo. I garantirano ćete im se vraćati – toliko su dobre!

Is Everyone Hanging out Without Me?, Mindy Kaling

Dok ju čitate, ova knjiga postaje prozor u svijet Mindy Kaling, genijalne glumice, komičarke i spisateljice… Instantno ćete se poistovjetiti s njom i poželjeti joj biti sestra, prijateljica, kolegica… bilo tko tko boravi u njezinoj blizini. Koliko se ona smije kroz svoj tekst toliko ćete se i vi čitajući ga, ili čak i više. Smijeh je zarazan – ova knjiga to definitivno potvrđuje.

Where’d You Go, Bernadette, Maria Semple

Još jedna knjiga gdje ćete se poistovjetiti s glavnim likom, i to odmah. Iako se radnja odvija u Seattle, Americi, razumjet ćete sve nevolje i sve što muči naš glavni lik. Od obitelji do posla… I smijat ćete se na glas. Garantirano.

We Are Never Meeting in Real Life, Samantha Irby

Urnebesni eseji o tome kako biti milenijal, kako biti biseksualna, kako se zaljubiti, kako se odljubiti…. i da, cijelo vrijeme ćete OSJETITI prisustvo njezine mačke. Kao da je pored vas, a ne samo spomenuta tu i tamo u knjizi. Genijalno. Urnebesno.

A Day In The Life of Marlon Bundo, Jill Twiss

Knjiga za djecu o gay zecu. Može li biti luđe i smješnije od toga. Smijeh na glas isprekidan sa hihotanjem tijekom čitanja je garantiran.

Kitchen Confidential, Anthony Bourdain

Genijalan Anthony Bourdain od svog svojeg rada ostavio nam je i ovu knjigu. Smijat ćete se skupa s njime. Uvjereni smo da se i on sam smijao dok ju je pisao.

 

Učitati još
Zatvori