Tom Hardy koji čita priču za laku noć je nešto najbolje što smo danas vidjele

Tom Hardy koji čita priču za laku noć je nešto najbolje što smo danas vidjele

Prije tri godine, početkom veljače 2017., oduševili smo vam (ali i same sebe), s vijesti da poznati britanski glumac Tom Hardy čita priče za laku noć na BBC-ju. Tada, to mu je bila druga po redu gaža u BBC-jevoj emisiji ‘CBeebies Bedtime Stories’.

Kako je sve počelo?

Isprva se činilo da je to jedan događaj za sebe, ali čitanje priča za laku noć Tom Hardy shvatio je prilično ozbiljno. Prvo je u BBC-jevoj emisiji ‘CBeebies Bedtime Stories’ na Staru godinu, u društvu svoga psa Woodyja, okružen plišanim igračkama, čitao priču ‘You Must Bring a Hat’, autora Simona Philipa i ilustratorice Kate Hindley.

Na samo Valentinovo 2017., Tom Hardy je dječju, a i odraslu publiku razveselio još jednim čitanjem priče ‘The Cloudspotte autora Toma McLaughlina. Naravno, opet u poznatom okruženju i društvo svoga psa Woodyja.

Tom Hardy se vraća s pričama za laku noć

Sada nam stiže treća sreća, a Tom Hardy vraća se u ovu dobru poznatu i iskušanu formu po treći put. U jeku koronavirusa, kada je mnogima, a naročito najmlađima teško zaspati, poznati glumac vraća se s pričama uz koje će mnogi slušatelji lakše utonuti u san. Hardy će čitati po jednu priču svake večeri, a početak je bio jučer, 27. travnja, pa do petka 1. svibnja. U planu je još jedna priča nakon toga, čije će emitiranje biti naknadno objavljeno.

Glumac je u skladu s naputcima o socijalnoj distanci, ove priče snimio u udobnosti vlastitog vrta, a s obzirom da je njegove prve priče za laku noć slušalo preko milijun ljudi na BBC-jevom streaming servisu BBC iPlayer, ništa manji uspjeh ne očekujemo ni ovog puta!

Preview prve priče poslušajte (i pogledajte) ovdje.


Učitati još
Zatvori