Bliži se šarmantno jesensko izdanje razmjene knjiga ispred Bookse

Bliži se šarmantno jesensko izdanje
razmjene knjiga ispred Bookse

Od Interlibera, najvećeg sajma knjiga na našim prostorima, dijeli nas tek mjesec dana. Nakon što je odgođen nekoliko puta, čini se da se tradicionalni sajam napokon vraća. Međutim, prije nego što počnemo raditi listu s najboljim književnim ulovima, postoji nekoliko šarmantnih jesenskih događanja koja će se naći na wish listi svakog ljubitelja knjiga. Jedno je takvo ono ispred Bookse pod nazivom Svi za knjigu, knjiga za svakog. Ako još niste svratili na slične Booksine akcije, onda ovog petka oko 12 sati rezervirajte vrijeme upravo za to!

Između 12 i 18 sati ispred omiljene Bookse u sve popularnijoj Martićevoj ulici bit će dostupne brojne knjige – od beletristike, klasika svjetske ili hrvatske književnosti, poezije, publicistike sve do stručnih knjiga na engleskom. Knjige će biti moguće kupiti uz predloženu donaciju od 10 kuna po primjerku.

Kako iz Bookse poručuju: “Ova akcija svima je korisna – i vama koji više nemate mjesta za knjige u stanu, i vama koji svoje biblioteke još prikupljate, i vama koji svesrdno vjerujete da je knjiga najbolji poklon.”

Na razmjeni knjiga zasigurno ćete naići na skrivene književne bisere i ineteresantna izdanja koja možda nećete pronaći u klasičnim knjižarrama i bibliotekama. Sunčani petak iskoristite za ovu domišljatu akciju, a usput možete popiti i finu kavu u nekom od naših omiljenih kafića u Martićevoj.

Učitati još
Zatvori