Uskoro se održava KVART PRIČA OPEN AIR PARTY koji će okupiti brojne Zagrepčane

Uskoro se održava KVART PRIČA OPEN AIR PARTY koji će okupiti brojne Zagrepčane

Ako ste iz Zagreba, teško da još niste čuli za dokumentarno-zabavni youtube serijal Kvart Priča. Serijal nas, u svakoj epizodi, upoznaje sa jednim kvartom grada Zagreba te njegovim zanimljivostima i šarmantnim kvartovskim pričama koje otkrivaju skrivene čari života u zagrebačkim naseljima.

Ubrzo je stekao veliku popularnost zbog svoje originalnosti, zanimljivosti, duhovitosti te odabira gostiju tj. vodiča. Vodiči su uvijek karizmatične i živopisne face, urbani domoroci, nekad i poznate ličnosti, poput Roberta Knjaza ili članova najpopularnije zagrebačke hip-hop skupine KUKU$.

Autor Kvart Priča mladi je zagrebački youtuber Vid Juračić. Kao proslavu završetka prve sezone Kvart Priča, zajedno sa svoja dva partnera Rokom Šimunovićem i Domagojem Radovčićem, Vid organizira najveći tulum ovoga ljeta: KVART PRIČA OPEN AIR PARTY.

Vid Juračić

Datum održavanja je 29.6., a lokacija je krov garaže Tuškanac. Proslava će krenuti u kasnim popodnevnim satima, i osim DJ-eva, očekuje vas i nastup hip-hop skupina KUKU$ i 30Zona, ali i dodatni gosti iznenađenja.

Ovakav događaj logičan je nastavak samog serijala, jer je Kvart Priča projekt koji slavi Zagreb i sve ljude koji u njemu žive. Na Kvart Priča Partyu će svi vodiči zajedno sa publikom serijala plesati, pjevati i družiti se u samom centru naše metropole pod najljepšim zagrebačkim nebom. Ulaznice možete nabaviti ovdje.

Foto: Marija Laća, PR

Učitati još
Zatvori