Zvijezde filma “500 Days of Summer” nakon 10 godina od premijere komentiraju film

Zvijezde filma “500 Days of Summer” nakon 10 godina od premijere komentiraju film

Omiljena romantična komedija ovih dana slavi 10. rođendan

Malo se koji film gledateljima toliko uvukao pod kožu kao romantična komedija 500 Days of Summer. Gotovo je nemoguće ne pogledati ovaj film više puta, čak ukoliko i niste ljubitelj romantičnih komedija. 500 Days of Summer je film koji koji je postao inspiracija cijele jedne generacije i dio opće kulture. Topla priča, zabavna i prije svega tako ljudski nesavršena pa zbog toga i neodoljiva, svakome  izmamljuje osmijeh. I to već više od deset godina. Zato je ovih dana i obradovala vijest da su dvoje protagonista koji su ovaj film i učinili toliko omiljenim i obožavanim među hordama obožavatelja iz cijelog svijeta, ponovno sjeli zajedno, prolazili kroz dobro nam poznate scene i komentirali ih.

Zooey Deschanel i Joseph Gordon – Levitt ponovno zajedno, ali ispred ekrana

Baš kao i gledatelji koji su gledali film prije deset godina, i više ne doživljavaju ovu filmsku priču na isti način, tako i Zooey Deschanel i Joseph Gordon – Levitt kažu da sada doživljavaju ovaj film na drugačiji način. Različite “ere”, različite perspektive.

Descanel je istakla kako joj se baš ne sviđa djevojka Summer (koju je glumila u ovom filmu koji je na dobrom putu da postane kultan). Naime, glumici se ne sviđa što je lik koji je utjelovila neodlučna i komplicirana osoba, a najviše joj zamjerava što je napustila Toma kada je on tako sladak, dobrodušan i neodoljiv.

No, ono što je sigurno jest da se oboje glumaca ludo zabavljalo tijekom snimanja. Oboje se kroz smijeh prisjećaju scena i situacija sa snimanja koje su im ostale u najboljem sjećanju. Za vrijeme snimanja filma, čak i u pauzama samo su plesali i uživali u jednom takvom projektu koji su obojili svojom pozitivnošću i poletom.

Prisjećali su se i kostimografije, a neke su haljine Zooey bile toliko uske da je u njima jedva disala. Joseph je pak otkrio da je film zapravo autentičan i da je djelomično riječ i o autobiografiji kooscenarista Scota Neustadtera jer je i sam proživio slično iskustvo.

U svakom slučaju, ovo dvoje simpatičnih glumaca, mnoge su obožavatelje 500 Days of Summer, učinili radosnima, ponovno ih posjetivši na film i podijelivši svoje mišljenje i energiju nakon cijelog desetljeća tijekom kojega je odrastala cijela jedna generacija mladih ljudi.

Cijeli intervju i video pročitajte na Enteirtainment Weekly. 

Učitati još
Zatvori