Od sada na HBO besplatno gledamo The Sopranos, The Wire i mnoge druge popularne serije

Od sada na HBO besplatno gledamo The Sopranos, The Wire i mnoge druge popularne serije

Trenutačno stanje u svijetu i nije najbajnije, ali HBO nudi besplatan stream nekih od kultnih serija kao što su The Sopranos, The Wire i stotine sati drugog sadržaja, što je odlična pozitivna vijest. Ako ste već izgubili inspiraciju što gledati, uvijek se možete vratiti nekim kultnim klasicima. The Sopranos besplatno na HBO – odličan prijedlog za binge vikend pred nama.

The Sopranos besplatno na HBO

HBO će početi s besplatnim streamanjem već spomenutih serija, ali i drugih sadržaja u nadolazećim danima. Sve starta već danas s jednom od najpopularnijih serija svih vremena „The Sopranos“.

Podsjetimo, radnja je smještena u New Jersey, gdje je prvotno producirana. Serija se vrti oko mafijaša Tonyja Soprana (James Gandolfini) i poteškoća s kojima se on suočava kad pokušava izbalansirati česte konfliktne potrebe u svojem obiteljskom životu i kriminalnoj organizaciji kojoj je na čelu. U šest sezona osvojila je srca milijuna gledatelja diljem svijeta. Posebno je bila popularna i u Hrvatskoj.

Binge groznica u izolaciji

Nakon izvršenih obaveza i rada od doma, pospremanja i uređenja prostora, u svakom danu ostavimo vremena za pogledati neki dobar online sadržaj. Ovaj vikend bi to baš mogle biti serije. Osim “The Sopranos” i “The Wire”, HBO će besplatno ponuditi i “Ballers,” “Barry,” “Silicon Valley,” “Six Feet Under,”“Succession,” “True Blood,” “Veep”. Osim serija besplatni za streamanje će biti i neki dokumentarci poput “The Apollo,” “The Case Against Adnan Syed,” “Elvis Presley: The Searcher,” i mnogi drugi. Iz HBO-a nisu naglasili koliko će dugo besplatno prikazivanje potrajati. Nadamo se dovoljno da pogledamo nešto iz ovog sjajnog izbora.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori