Stigao je prvi teaser za četvrtu sezonu serije ‘Stranger Things’

Stigao je prvi teaser za četvrtu sezonu
serije ‘Stranger Things’

Na kraju treće sezone serije Stranger Things bili smo uvjereni da je Jim Hopper (David Harbour) mrtav sve do posljednje scene koja je dala naslutiti da se ipak još ne bismo trebali oprostiti s njim. Ako ste već zaboravili kako je sve završilo, evo podsjetnika. U zadnjim kadrovima vidjeli smo da Rusi spominju ‘Amerikanca’ kojeg su zatočili, što nam je dalo nadu da ćemo Hoppera ipak još gledati.

A Netflix je nam je za Valentinovo pripremio najbolji poklon objavivši prvi teaser za novu sezonu koja nas je definitivno riješila svih nedoumica – Jim Hopper je živ! U teaseru naslovljenom ‘From Russia with Love’ vidimo Hoppera kako u hladnoj i snježnoj Rusiji radi na nekakvoj željeznici s ostalim zatvorenicima, i to je sve što smo uspjeli doznati.

Uzbuđeni smo što službeno možemo potvrditi da je produkcija četvrte sezone serije Stranger Things u tijeku, a još više što možemo najaviti Hopperov povratak. Iako, našem ‘Amerikancu’ nije baš lijepo; zatočen je daleko od kuće, u snježnoj Kamčatki, gdje će se suočiti s raznim opasnostima. U međuvremenu, u SAD-u novi horor počinje izbijati na porvšinu, nešto što je dugo bilo zakopano i što povezuje sve… Četvrta sezona bit će najveća i najstrašnija dosad i jedva čekamo da je pogledate. U međuvremenu – molite se za Amerikanca, poručili su kreatori serije, Matt i Ross Duffer.

Dok čekamo prvi trailer i nove informacije, pogledajte teaser!

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori