Službeni trailer za nove epizode ‘Seks i grada’ je ovdje – i sad imamo jako visoka očekivanja

Službeni trailer za nove epizode ‘Seks i grada’ je ovdje – i sad imamo jako visoka očekivanja

Već mjesecima buja uzbuđenje oko nove serije And Just Like That, svojevrsnog nastavka kultnog Sex and the City hita koji je završio prije gotovo 20 godina. Tijekom ove smo godine dobili brojne detalje iz produkcije – da Samantha Jones odnosno Kim Cattrall neće biti dio priče, osvanuli su brojni sneak peekovi sa seta i prvi pogled na Carrie Bradshaw i Biga. Sad kad smo doslovce na korak od premijere serije koja izlazi 9. prosinca na HBO GO, dobili smo i prvi puni trailer okupljenih prijateljica.

Serija ‘And Just Like That’ izlazi 9. prosinca

Trailer prikazuje originalnu trojku – Carrie, Mirandu i Charlotte u svojim pedesetima i novu svakodnevicu koju žive, kao i neke nove likove u njihovim životima. Carrie čavrlja sa Seemom koju glumi Sarita Choudhury, o aplikacijama za dejtanje koje bi, po njezinom sudu, trebale biti personalizirane. Charlotte i njezin suprug Harry Goldberg odlaze u posjet Lisi, koju igra Ari Parker, dok Carrie također gostuje u podcastu voditelje Che, koju pak glumi Sara Ramirez.

And Just Like That

Dobili smo i prvi pogled na odrasle klince kojih se iz originala sjećamo kao beba. Charlotteina kći Lily se sprema za priredbu u školi, dok je mala Rose danas već tinejdžerka.

https://www.youtube.com/watch?v=Cy8Zz7Q56dY

Cijelom trailer, pa tako vjerujemo ni seriji, ne manjka priče o seksu u njihovom stilu, ali ovdje se svakako osjeti nedostatak Samanthe Jones kao prominentnog lika. Tri prijateljice još uvijek se sastaju kako bi zajedno ručale ili brunchale, ali ovoga im je puta četvrti za stolom Mario, Charlottein najbolji prijatelj. U seriju se vraćaju brojni favoriti iz originala. Osim Samanthe, Carrie i Charlotte, gledat ćemo i Davida Eigenberga kao omiljenog Stevea Bradyja i Willieja Garsona kao Carrienog najboljeg prijatelja Stanforda u scenama koje je snimio prije nego što je tragično preminuo od posljedica raka u rujnu.

Malo je reći da jedva čekamo!

Foto: Profimedia.hr, PR

Učitati još
Zatvori